Maak kennis met:

Boertien Vergouwen Overduin

Trotse partner van de AI Academy

Waarom Boertien Vergouwen Overduin de AI Academy van SkillsTown steunt

De AI-revolutie is in volle gang. AI is steeds meer zichtbaar in ons dagelijks werk. Voor sommigen voelt dat als een bedreiging en voor anderen is deze ontwikkeling juist inspirerend. Experts verwachten dat er uiteindelijk méér werk ontstaat dan dat er verdwijnt, al zal dit vaak ander werk zijn. Bijvoorbeeld het werk dat ontstaat omdat mensen gerobotiseerde taken doorontwikkelen. Het is dus belangrijk dat we slim leren samenwerken met robots. Zij worden onze nieuwe collega’s!

AI-toepassingen voeren sommige werkzaamheden efficiënter en beter uit dan mensen. Dat helpt ons, omdat de menselijke collega’s dan vooral kunnen doen waar zij plezier in hebben en goed in zijn. Denk aan activiteiten waar creativiteit, innovatie of empathie voor nodig is. Dat is vaak de basis voor menselijke interactie. Of bijvoorbeeld de juiste prompts schrijven, kritisch denken en morele keuzes maken.

Jouw 21st century skills blijven ontwikkelen is van belang. Daarnaast zijn twee succesfactoren belangrijk: wendbaarheid en leervermogen. Daarom bieden wij ook programma’s aan die professionals, managers en organisaties helpen om effectief te léren leren en dat nog meer te verbinden aan de praktijk.

Ontdek de AI Academy

Stoom jezelf klaar voor de AI-revolutie met de online AI Academy van SkillsTown.

Leer hoe je AI inzet om te groeien, zodat je niet achter raakt op je concurrentie.

Over Boertien Vergouwen Overduin

Als de wereld zich steeds sneller blijft ontwikkelen, hoe zorg je dan dat je voorop blijft lopen? Leiders, professionals en teams die toekomstbestendig willen werken, moeten zich continu aanpassen en dagelijks bepalen wat relevant is en wat niet. Met een focus op blijvende progressie. Wat kan er beter?

Dat continu aanpassen vraagt om steeds veranderende skills en vaardigheden. Het vraagt om organisaties waar leren in het DNA zit. Want alleen dan blijf je flexibel en word je toekomstbestendig. Op basis van wetenschappelijke inzichten én 50 jaar ervaring zijn wij leiders in trainingen geworden, met de allerbeste klantbeoordelingen. Want wij willen alleen het beste. Goed, beter, BVO!

Andere trotse partners van de AI Academy:

Zorgen dat jij mee kan met de AI-revolutie?

Wil jij toekomstbestendig blijven? Bereid je voor met de online AI Academy! Leer de ongekende mogelijkheden van AI te benutten en zorg dat je niet achterop raakt op je concurrentie.