Maak kennis met:

CNV

Trotse partner van de AI Academy

Waarom CNV de AI Academy van SkillsTown steunt

De wereld om ons heen verandert. Het werk van vandaag krijgt morgen een andere invulling. Of bestaat zelfs niet meer. Het is zaak om jezelf daarop voor te bereiden. Weer- en wendbaar te zijn, op een dynamische arbeidsmarkt. Je kennis en vaardigheden mee te laten bewegen. Jezelf ontwikkelen betekent voorbereid zijn op de toekomstige arbeidsmarkt.

CNV is er om iedereen te versterken in hun werk. Kennis over AI geeft werknemers de mogelijkheid om te anticiperen op de gevolgen van AI.

Samen met CNV ontsluit SkillsTown deze kennis voor iedereen, ook voor de leden die wat minder financiële draagkracht hebben of waarbij de werkgever niet wil bijdragen in de kosten.

Ontdek de AI Academy

Stoom jezelf klaar voor de AI-revolutie met de online AI Academy van SkillsTown.

Leer hoe je AI inzet om te groeien, zodat je niet achter raakt op je concurrentie.

Over CNV

CNV is dé vakvereniging van, voor en door werkend Nederland. Wij strijden voor goede arbeidsvoorwaarden en willen leden versterken in hun werk en op andere levensgebieden die bijdragen aan hun participatie.

Dit doen we door hen te adviseren, te verbinden, te inspireren in hun ontwikkeling en hun (collectieve) belangen te behartigen. Of het nu gaat om een hoger salaris, een veilige werkplek, opleidingen of een goede balans tussen werk en privé.

Andere trotse partners van de AI Academy:

Zorgen dat jij mee kan met de AI-revolutie?

Wil jij toekomstbestendig blijven? Bereid je voor met de online AI Academy! Leer de ongekende mogelijkheden van AI te benutten en zorg dat je niet achterop raakt op je concurrentie.