Maak kennis met:

Computrain

Trotse partner van de AI Academy

Waarom Computrain de AI Academy van SkillsTown steunt

Dit is de periode om je te ontwikkelen op het gebied van AI. Hoe sneller hoe beter. Onze visie is dat AI de mens versterkt en werk versnelt. Er is een groeiende vraag naar professionals met AI-vaardigheden, zoals machine learning, data-analyse en AI-ontwikkeling. Aangezien AI-technologieën steeds meer worden geïntegreerd in bedrijven en organisaties, kan het hebben van AI-vaardigheden je een concurrentievoordeel bieden ten opzichte van anderen. Het stelt je in staat om nieuwe kansen te benutten, innovatieve oplossingen te bieden en mogelijk hogere posities of salarissen te verkrijgen.

Door jezelf nu te ontwikkelen in AI, kun je profiteren van de huidige vraag op de arbeidsmarkt en jezelf positioneren als een waardevolle professional op dit gebied. Zodoende geloven wij erin dat je continu blijven ontwikkelen op dit gebied van groot belang is voor jou en je organisatie. Daarom biedt Computrain trainingen aan die je meenemen in de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van AI.

Ontdek de AI Academy

Stoom jezelf klaar voor de AI-revolutie met de online AI Academy van SkillsTown.

Leer hoe je AI inzet om te groeien, zodat je niet achter raakt op je concurrentie.

Over Computrain

Met bijna 900 trainingen, opleidingen, certificeringsprogramma’s en examens is Computrain de toonaangevende IT-praktijkopleider van Nederland. Computrain is opgericht toen de meeste werknemers nog niet met een eigen pc werkten. We zagen toen al dat informatietechnologie grote veranderingen bracht bij bedrijven. Inmiddels is de wereld van communiceren en werken inderdaad totaal veranderd en volledig ingericht op digitalisering. De voortdurende IT-vernieuwingen beïnvloeden hoe wij IT gebruiken, en ze zijn steeds bepalender voor de bedrijfsresultaten. Dit heeft impact op de IT-arbeidsmarkt en de vraag naar kennis, vaardigheden en gedrag (competenties), voor zowel de IT-professional als de allround medewerker en de business professional.

Andere trotse partners van de AI Academy:

Zorgen dat jij mee kan met de AI-revolutie?

Wil jij toekomstbestendig blijven? Bereid je voor met de online AI Academy! Leer de ongekende mogelijkheden van AI te benutten en zorg dat je niet achterop raakt op je concurrentie.