Maak kennis met:

Instituut Digitale Intelligentie

Trotse partner van de AI Academy

Waarom Instituut Digitale Intelligentie de AI Academy van SkillsTown steunt

Het instituut Digitale Intelligentie heeft een heldere visie op AI en is daarom partner van de AI & ChatGPT Summer Academy.

Kenniswerkers bevinden zich in het epicentrum van een ingrijpende aardverschuiving. In dit veranderende landschap is het essentieel om bij te blijven en te begrijpen hoe AI ons werk en de maatschappij beïnvloedt.

Het instituut Digitale Intelligentie biedt een oplossing om vraagstukken rondom AI te adresseren en speelt een sleutelrol in het toerusten van medewerkers in onderwijs, bedrijfsleven en overheid. Wij doen dit aan de hand van het strategisch denkkader van Digitale Intelligentie, dat ons helpt om ethische vraagstukken te benaderen, om tot praktische oplossingen te komen en vooral om schijnbaar moeiteloos medewerkers in beweging te brengen.

Het instituut Digitale Intelligentie vertaalt complexe uitdagingen in de digitale transitie in behapbare Jip-en- Janneke-taal, waar uw medewerkers enthousiast van worden, terwijl de visie diepgeworteld is in duurzaam conceptueel begrip.

Ontdek de AI Academy

Stoom jezelf klaar voor de AI-revolutie met de online AI Academy van SkillsTown.

Leer hoe je AI inzet om te groeien, zodat je niet achter raakt op je concurrentie.

Over Instituut Digitale Intelligentie

Het Instituut Digitale Intelligentie ondersteunt onderwijsorganisaties, overheden en bedrijven bij het ontwikkelen van 21e-eeuwse vaardigheden. Ons unieke aanbod van opleidingen, trainingen en instrumenten is gebaseerd op het succesvolle boek ‘Digitale Intelligentie’ (Hoornstra en Van Lieshout, 2019).

Met het Columbusmodel brengen wij samenhang en hiërarchie aan in 21st Century Skills, waardoor je door de bomen het bos weer ziet. Hans Hoornstra, de oprichter, verzorgt keynotes, masterclasses en workshops over digitale transitie en de vaardigheden die hiervoor nodig zijn.

Andere trotse partners van de AI Academy:

Zorgen dat jij mee kan met de AI-revolutie?

Wil jij toekomstbestendig blijven? Bereid je voor met de online AI Academy! Leer de ongekende mogelijkheden van AI te benutten en zorg dat je niet achterop raakt op je concurrentie.