Maak kennis met:

NCOI Learning

Trotse partner van de AI Academy

Waarom NCOI Learning de AI Academy van SkillsTown steunt

NCOI Learning bekleedt een voortrekkersol in de AI-revolutie in de Belgische bedrijfswereld, een revolutie die we dagelijks voelen! Het is meer dan ooit essentieel voor bedrijven én individuen om AI in te zetten en zich bij te scholen.

Een initiatief zoals dat van Summer Academy waar we alle AI-kennis bundelen in één volledig pakket – te consumeren waar en wanner een deelnemer wil – is uniek.
Bedrijven gaan met AI profiteren van efficiëntie, innovatie en concurrentievoordeel, terwijl individuen nieuwe carrièremogelijkheden ontdekken. De kracht van AI ligt in het vermogen om enorme hoeveelheden gegevens te verwerken en complexe problemen op te lossen. De impact van AI op de samenleving is nu al voelbaar en de potentie ervan is grenzeloos. Het is een kracht die ons uitdaagt verder te denken, slimmer te werken en op nieuwe manieren te innoveren.

Laten we samen de weg banen naar een toekomst, die wordt gevormd door menselijke creativiteit, ondersteund door de kracht van kunstmatige intelligentie. De veranderingen zullen in een oogwenk plaatsvinden. Wees slim, omarm AI en leid de weg naar succes in deze opwindende tijd!

Ontdek de AI Academy

Stoom jezelf klaar voor de AI-revolutie met de online AI Academy van SkillsTown.

Leer hoe je AI inzet om te groeien, zodat je niet achter raakt op je concurrentie.

Over NCOI Learning

NCOI Learning is marktleider in België en neemt een unieke positie in met het grootste en breedste aanbod aan (gespecialiseerde) opleidingen. We hebben daarvoor een groot netwerk aan vakspecialisten-docenten opgebouwd. Onze docenten zijn niet alleen goed in het doceren, maar staan ook met beide benen in de praktijk. Hun lessen zijn inspirerend en motiverend. Onze aanpak is resultaatgericht en pragmatisch met open opleidingen, op diverse locaties in diverse vormen, en Incompany-trajecten op maat en ritme van je bedrijf. Al meer dan dertig jaar helpen we iedereen met gezonde ambitie vooruit in zijn job of zijn bedrijf. Voorheen als Kluwer Opleidingen en sinds 2020 onder de trotse vlag van NCOI Learning als onderdeel van de Salta Group!

Andere trotse partners van de AI Academy:

Zorgen dat jij mee kan met de AI-revolutie?

Wil jij toekomstbestendig blijven? Bereid je voor met de online AI Academy! Leer de ongekende mogelijkheden van AI te benutten en zorg dat je niet achterop raakt op je concurrentie.