Maak kennis met:

NCOI Opleidingen

Trotse partner van de AI Academy

Waarom NCOI Opleidingen de AI Academy van SkillsTown steunt

Dat AI de komende jaren een enorme groei zal doormaken is een feit. AI wordt in korte tijd steeds intelligenter en adequater en hierdoor zal het vertrouwen van mensen en organisaties in AI alleen maar groeien. Dus laten we AI omarmen en niet huiverig zijn.

Natuurlijk worden er andere vaardigheden en eisen aan werknemers en organisaties gesteld, maar als we begrijpen en ervaren hoe AI-toepassingen ons als mens en organisatie kunnen versterken en verrijken, zijn de kansen oneindig. Organisaties die vertrouwen, veiligheid en transparantie van AI opnemen in hun bedrijfsstrategie, zullen vooroplopen. Daarbij zijn educatie en betrokkenheid van werknemers essentieel voor het succes.

Als opleider van werkend Nederland geloven wij in de kracht en toekomst van AI. Door de interactie tussen mens en machine te revolutioneren, kunnen we de toekomst van het werk opnieuw definiëren, een mooie toekomst ligt voor ons!

Een initiatief zoals Summer Academy waar alle relevante en actuele AI-kennis samenkomt, sluit naadloos aan bij onze ambitie om werkend Nederland sterk te maken en te houden, nu en in de toekomst.

Ontdek de AI Academy

Stoom jezelf klaar voor de AI-revolutie met de online AI Academy van SkillsTown.

Leer hoe je AI inzet om te groeien, zodat je niet achter raakt op je concurrentie.

Over NCOI Opleidingen

Werkend Nederland sterk maken en sterk houden. Met die missie zijn wij, NCOI Opleidingen, in 1996 gestart en daar zijn we vandaag de dag nog steeds volop mee bezig. Praktisch, toegankelijk en nuttig onderwijs voor iedereen met ambitie, waarbij diplomering, ontwikkeling en groei altijd te realiseren zijn.​

Dankzij de unieke NCOI-methode en maximale flexibiliteit behalen jaarlijks 20.000 werkenden een (erkend) MBO-, HBO- of Masterdiploma. En met ruim 1.250 opleidingen en trainingen in vrijwel elk vakgebied is er altijd wel een opleiding of training die past. Zo maken en houden we werkend Nederland samen sterk.

Andere trotse partners van de AI Academy:

Zorgen dat jij mee kan met de AI-revolutie?

Wil jij toekomstbestendig blijven? Bereid je voor met de online AI Academy! Leer de ongekende mogelijkheden van AI te benutten en zorg dat je niet achterop raakt op je concurrentie.