Maak kennis met:

Nieuwe Media Groep

Trotse partner van de AI Academy

Waarom Nieuwe Media Groep de AI Academy van SkillsTown steunt

Als uitgeverij en mediapartner kunnen we niet om artificiële intelligentie en ChatGPT heen. Het is belangrijk voor ons om te weten wat AI voor onze sector kan betekenen. We zijn ervan overtuigd dat AI een meerwaarde kan zijn, een hulpmiddel in functie van onze dagdagelijkse job. Deze Summer Academy biedt alvast een mooi overzicht van de mogelijkheden die vandaag beschikbaar zijn en wat de toekomst nog kan bieden.

Ook voor onze communities in Finance en HR houden we graag de vinger aan de pols. Met onze events Cyberconference.eu en HRTECH.be volgen we de technologietrends in beide sectoren op de voet. Deze Summer Academy is daarop een mooie aanvulling. Welke kansen en struikelblokken biedt AI in deze sectoren? Komen er jobs in het gedrang of kunnen jobs hierdoor juist rijker worden ingevuld?

Ontdek de AI Academy

Stoom jezelf klaar voor de AI-revolutie met de online AI Academy van SkillsTown.

Leer hoe je AI inzet om te groeien, zodat je niet achter raakt op je concurrentie.

Over Nieuwe Media Groep

Nieuwe Media Groep (NMG) is een community voor en door mensen met een passie voor HR en Finance. Verbinden en inspireren, daar draait het om. NMG is ook jouw partner. Jouw partner voor diepgaande content, on- en offline. Met die content brengen we mensen samen. Sterke stemmen uit de sector. Ze delen hun kennis en ervaring met ons via interviews, rondetafels en columns.

Andere trotse partners van de AI Academy:

Zorgen dat jij mee kan met de AI-revolutie?

Wil jij toekomstbestendig blijven? Bereid je voor met de online AI Academy! Leer de ongekende mogelijkheden van AI te benutten en zorg dat je niet achterop raakt op je concurrentie.