Maak kennis met:

NTI

Trotse partner van de AI Academy

Waarom NTI de AI Academy van SkillsTown steunt

Bij NTI erkennen we de impact van ChatGPT en AI op onderwijs. Hoewel banen niet drastisch veranderen, verwachten we wel invloed op de uitvoering ervan en daarom willen we onze opleidingen ook up-to-date houden.

We onderzoeken of onze dienstverlening aan studenten te optimaliseren is met AI. We willen bewustwording creëren en verantwoord gebruik bevorderen. Bij NTI zijn we toekomstgericht, benutten we de voordelen van AI en willen we zorgen voor verantwoorde begeleiding in het AI-tijdperk.

Ontdek de AI Academy

Stoom jezelf klaar voor de AI-revolutie met de online AI Academy van SkillsTown.

Leer hoe je AI inzet om te groeien, zodat je niet achter raakt op je concurrentie.

Over NTI

FlexibelStuderen® doe je bij NTI. Ontdek de vrijheid om jouw ideale cursus of opleiding te volgen bij NTI. Met de mogelijkheid om zelf te bepalen waar, wanneer en in welk tempo je studeert, bieden wij een unieke leerervaring. Met ons brede aanbod van ruim 850 opleidingen, variërend van korte cursussen tot masteropleidingen, vind je gegarandeerd een opleiding die perfect bij jou past.

Andere trotse partners van de AI Academy:

Zorgen dat jij mee kan met de AI-revolutie?

Wil jij toekomstbestendig blijven? Bereid je voor met de online AI Academy! Leer de ongekende mogelijkheden van AI te benutten en zorg dat je niet achterop raakt op je concurrentie.