Maak kennis met:

Sendsteps

Trotse partner van de AI Academy

Waarom Sendsteps de AI Academy van SkillsTown steunt

Sendsteps.ai is trots om partner te zijn van de AI Summer Academy. Deze samenwerking is geboren uit onze gedeelde visie op de toekomst van AI. We zien een wereld waarin AI niet de menselijke processen overneemt, maar ons werk efficiënter maakt. We zijn geïnspireerd geraakt door de mogelijkheid om een breder publiek te helpen vorm te geven aan deze toekomst.

Onze visie op AI is vergelijkbaar met de rol van de rekenmachine – het stelt ons in staat meer te doen, en sneller. AI biedt ons het vermogen om informatie veel sneller te verzamelen, wat ons meer tijd geeft om die kennis toe te passen in ons dagelijks werk.

De beslissing om partner te worden van de AI Summer Academy was een natuurlijke stap voor ons. We zien het als een kans om deelnemers kennis te laten maken met de voordelen van AI, zoals we die zien bij Sendsteps.ai. We hopen dat ons partnerschap een blijvende impact zal hebben op de deelnemers en de AI-gemeenschap als geheel. Door de AI Summer Academy te ondersteunen, hopen we de deelnemers te inspireren en te begeleiden.

Ontdek de AI Academy

Stoom jezelf klaar voor de AI-revolutie met de online AI Academy van SkillsTown.

Leer hoe je AI inzet om te groeien, zodat je niet achter raakt op je concurrentie.

Over Sendsteps

Sendsteps is een innovatief softwarebedrijf en al meer dan 15 jaar actief op het gebied van interactieve presentatietools. Met meer dan 1 miljoen gebruikers wereldwijd en een trouw klantenbestand van topmerken, hebben we onszelf op de kaart gezet als de pionier in interactieve presentaties. Het is onze missie om de manier waarop interactieve presentaties worden gemaakt om te wentelen door gebruik te maken van de kracht van kunstmatige intelligentie.

Andere trotse partners van de AI Academy:

Zorgen dat jij mee kan met de AI-revolutie?

Wil jij toekomstbestendig blijven? Bereid je voor met de online AI Academy! Leer de ongekende mogelijkheden van AI te benutten en zorg dat je niet achterop raakt op je concurrentie.