Maak kennis met:

SRM

Trotse partner van de AI Academy

Waarom SRM de AI Academy van SkillsTown steunt

AI gaat een enorme impact hebben op het werk van iedereen, maar zeker ook op de professionals die wij opleiden binnen marketing en communicatie. Werkzaamheden veranderen, worden overgenomen en nieuwe competenties worden gevraagd. Belangrijk dus om niet achterover te leunen, maar je erin te verdiepen. Waar kan je die verdieping nu beter realiseren dan tijdens de AI & ChatGPT Summer Academy.

Vanuit SRM dragen wij graag bij door het leveren van een aantal sprekers/sessies met als doel kennisdeling om ervoor te zorgen dat jij als professional relevant blijft.

Ontdek de AI Academy

Stoom jezelf klaar voor de AI-revolutie met de online AI Academy van SkillsTown.

Leer hoe je AI inzet om te groeien, zodat je niet achter raakt op je concurrentie.

Over SRM

SRM is al sinds 1955 de leukste opleider van professionals in Marketing en Communicatie die willen excelleren in hun werk. Het maak niet uit of je nu een korte training zoekt, bijvoorbeeld op het gebied van artificial intelligence gekoppeld aan marketing of communicatie, of juist een super leuke brede communicatie- of NIMA-opleiding waarmee je het fundament legt voor een volgende stap in je carrière. Bij SRM ben je in elke fase van je loopbaan aan het juiste adres.

Andere trotse partners van de AI Academy:

Zorgen dat jij mee kan met de AI-revolutie?

Wil jij toekomstbestendig blijven? Bereid je voor met de online AI Academy! Leer de ongekende mogelijkheden van AI te benutten en zorg dat je niet achterop raakt op je concurrentie.