Maak kennis met:

Stimulearning - Bedrijfsopleidingen.be

Trotse partner van de AI Academy

Waarom Stimulearning - Bedrijfsopleidingen.be de AI Academy van SkillsTown steunt

Artificial Intelligence is de toekomst van leren. Kristoff Vandermeersch (zaakvoerder) toont dat met een recente anekdote heel overtuigend aan. “Mijn dochter mocht ter voorbereiding van haar examens tot half mei 2023 vragen stellen aan de professor en zijn assistenten. Ná die datum moest ze het zelf zien te rooien. Toen ze na de deadline een fout meende op te merken in het lesmateriaal, twijfelde ze om haar docent(en) alsnog aan te spreken en een vraag te stellen over de opgemerkte vergissing. Na overleg met enkele medestudenten, besloot ze om de prof en zijn assistenten niet te contacteren, maar de vraag te stellen aan ChatGPT die ook meende dat het een manco was.” Mijn reflex was even gauw als helder: “Zeg maar dag tegen het kenniscentrum genaamd universiteit…”

Ontdek de AI Academy

Stoom jezelf klaar voor de AI-revolutie met de online AI Academy van SkillsTown.

Leer hoe je AI inzet om te groeien, zodat je niet achter raakt op je concurrentie.

Over Stimulearning - Bedrijfsopleidingen.be

De B2B portaalsite www.bedrijfsopleidingen.be biedt een overzicht van wat er aangeboden wordt op de Belgische leermarkt: opleidingen, L&D-oplossingen, events, jobs en leerlocaties. Bedrijfsopleidingen.be is ook de uitgever van het vakblad Leren & Ontwikkelen.

Stimulearning is een lerend netwerk van L&D-professionals uit de business. Deze mensen leren van elkaar via events zoals de L&D Talks, L&D Proeverijen, TOP100 Tools for Learning, de Pottenkijker, L&D Awards, … een kennispool en een online Q&A.

Andere trotse partners van de AI Academy:

Zorgen dat jij mee kan met de AI-revolutie?

Wil jij toekomstbestendig blijven? Bereid je voor met de online AI Academy! Leer de ongekende mogelijkheden van AI te benutten en zorg dat je niet achterop raakt op je concurrentie.