Maak kennis met:

VAIA - Vlaamse AI Academie

Trotse partner van de AI Academy

Waarom VAIA - Vlaamse AI Academie de AI Academy van SkillsTown steunt

VAIA, de Vlaamse AI Academie, is een samenwerking van alle Vlaamse universiteiten en hogescholen en wil professionals en onderzoekers in Vlaanderen doelgericht laten bijleren over artificiële intelligentie. Op deze manier leren ze de mogelijkheden ervan herkennen en benutten. De aanwezige expertise over AI kanaliseren we zo van de academische wereld naar het bedrijfsleven, zodat we bijdragen aan de Vlaamse kenniseconomie. Met ons breed toegankelijke aanbod aan opleidingen stimuleren we een leven lang leren. Voorbeelden hiervan zijn de AI-cursus voor België, de Nationale AI-cursus van Nederland en de Nationale AI-zorg Cursus.

Vanuit deze doelstellingen en onze expertise werken wij graag mee aan initiatieven die opleidingen over AI organiseren voor professionals en onderzoekers. De Summer Academy van SkillsTown past in die ambitie.

Ontdek de AI Academy

Stoom jezelf klaar voor de AI-revolutie met de online AI Academy van SkillsTown.

Leer hoe je AI inzet om te groeien, zodat je niet achter raakt op je concurrentie.

Over VAIA - Vlaamse AI Academie

Bij VAIA, de Vlaamse AI Academie, kan je als professional of onderzoeker bijleren over artificiële intelligentie. We verzamelen en organiseren opleidingen die je helpen om de mogelijkheden van AI te leren kennen of toe te passen. VAIA is een samenwerking tussen alle Vlaamse universiteiten en hogescholen.

Andere trotse partners van de AI Academy:

Zorgen dat jij mee kan met de AI-revolutie?

Wil jij toekomstbestendig blijven? Bereid je voor met de online AI Academy! Leer de ongekende mogelijkheden van AI te benutten en zorg dat je niet achterop raakt op je concurrentie.