Online college

Hoe vertaal je technologie naar toekomstbestendig onderwijs?

Wat leer je in dit online college?

Er zijn 3 trends op de arbeidsmarkt: technologie, technologie en technologie. Hoe vertaal je deze trends naar uitdagend toekomstbestendig (beroeps)onderwijs? Hoe zetten we de onderwijsprofessionals in hun kracht, wat zijn de succesvolle aanpakken en welke leeromgevingen passen hierbij?

Tijdens deze sessie zal Adri Pijnenburg je meenemen in de wetenschappelijke onderwijsontwerp-modellen die we vertalen naar de fysieke hybride leeromgevingen – labs – van vandaag. Laat je inspireren door Adri, je bent welkom, hij deelt graag zijn kennis in het leernetwerk van onderwijsprofessionals en trendontwikkelaars in binnen- en buitenland.

Dit online college is onderdeel van de AI Academy

Wil je dit online college en nog vele andere online trainingen op het gebied van AI & ChatGPT volgen?

Dat kan in de online AI Academy. Ontwikkel je kennis en skills op het gebied van AI en ChatGPT met meer dan 100 online leermodules.

Topspreker: Adri Pijnenburg

Adri realiseert met een team van inhoudelijke experts en 25 kennispartners als Trendontwikkelaars innovatieversnellers Techniek & Technologie impact op het beroepsonderwijs vmbo & mbo.

Hij ontwikkelt krachtige onderwijskundige- en hybride leeromgevingen gericht op de arbeidsmarkt van morgen.

Zorgen dat jij mee kan met de AI-revolutie?

Wil jij toekomstbestendig blijven? Bereid je voor met de online AI Academy! Leer de ongekende mogelijkheden van AI te benutten en zorg dat je niet achterop raakt op je concurrentie.