Online college

AI-Aangedreven Leren: potentieel maximaliseren binnen jouw LXP

Wat leer je in dit online college?

Met de huidige snelle veranderingen binnen het werkveld, is het van cruciaal belang om leerervaringen te verbeteren om gelijke tred te houden met veranderende trends binnen verschillende sectoren. De waarde van AI-tools kan daarom niet genoeg worden benadrukt, en onze focus zal deze sessie liggen op Converse (een door AI aangedreven chatbot die is ontworpen om gebruikers te helpen moeilijke gesprekken te oefenen), Skills Builder (een AI-tool om vaardigheden en lacunes in vaardigheden te identificeren) en Insights (een AI-aangedreven BI-tool).

AI-tools beschikken over het vermogen om traditionele leeromgevingen om te vormen tot dynamische en boeiende ruimtes, waardoor lerenden hun volledige potentieel kunnen bereiken. In deze sessie laat Aksel de immense voordelen van het integreren van meerdere tools zien.

Dit online college is onderdeel van de AI Academy

Wil je dit online college en nog vele andere online trainingen op het gebied van AI & ChatGPT volgen?

Dat kan in de online AI Academy. Ontwikkel je kennis en skills op het gebied van AI en ChatGPT met meer dan 100 online leermodules.

Topspreker: Aksel de Leeuw

Met een Master in Educational Sciences and Technologies is Aksel de Leeuw geen onbekende in het optimaliseren van de inzet van tech binnen het L&D-landschap. Als jonge professional met een passie voor het benutten van innovatieve oplossingen, heeft hij ruime ervaring met meerdere partijen uit verschillende sectoren, zoals universiteiten, non-profitorganisaties en bedrijven.

Zijn expertise zit op het snijvlak van onderwijs, technologie en organisatieontwikkeling, waardoor hij op maat gemaakte strategieën kan ontwikkelen die meetbare resultaten opleveren. Aksels analytische mentaliteit stelt hem in staat kansen voor groei en efficiëntie te identificeren, zodat elk leerinitiatief dat hij onderneemt een maximale impact heeft.

Zorgen dat jij mee kan met de AI-revolutie?

Wil jij toekomstbestendig blijven? Bereid je voor met de online AI Academy! Leer de ongekende mogelijkheden van AI te benutten en zorg dat je niet achterop raakt op je concurrentie.