Online college

Ontketen de kracht van de growth mindset

Wat leer je in dit online college?

Je ziet het, je merkt het en je hoort het: ons werk verandert. Door digitalisering, AI en robotisering verdwijnen veel banen, maar ontstaan er ook nieuwe banen. We passen ons continu aan nieuwe omstandigheden aan en we maken ons regelmatig nieuwe kennis en vaardigheden eigen. Soms is dat lastig, omdat we houden van routinematig werk. Wil jij klaarstaan voor de uitdagingen van morgen?

Maak dan vandaag de shift naar de growth mindset. Deze mindset maakt het iedere dag makkelijker om meer te leren én om jezelf te verbeteren. In dit webinar gaan we in op de belofte van de growth mindset, onderzoeken we hoe het gesteld is met onze eigen mindset en geven we handvatten om vanaf vandaag jouw growth mindset te voeden in deze snel veranderende wereld. Ook jij kan sneller en effectiever leren!

Dit online college is onderdeel van de AI Academy

Wil je dit online college en nog vele andere online trainingen op het gebied van AI & ChatGPT volgen?

Dat kan in de online AI Academy. Ontwikkel je kennis en skills op het gebied van AI en ChatGPT met meer dan 100 online leermodules.

Topspreker: Aleid Erbrink

Aleid Erbrink noemt zichzelf een life long learner. In haar loopbaan heeft ze altijd rollen gehad op het snijvlak van mens en werk. In haar optiek is dat ook waar veel ‘magic happens’. Hoe komen mensen het best tot hun recht in hun werk? Wat kan je als persoon doen om zo gelukkig, gezond en effectief mogelijk bij te kunnen dragen aan een groter geheel? En hoe kan je de organisatie inrichten om mensen zo goed mogelijk te prikkelen en te ondersteunen?

Zij stopt haar energie graag in het helpen van organisaties om een meer lerende cultuur te creëren en om het gedachtegoed van de growth mindset te verspreiden. Maar eigenlijk geniet ze van elk inspirerend gesprek, waarin de lol opborrelt van samen het onbekende uitvogelen.

Zorgen dat jij mee kan met de AI-revolutie?

Wil jij toekomstbestendig blijven? Bereid je voor met de online AI Academy! Leer de ongekende mogelijkheden van AI te benutten en zorg dat je niet achterop raakt op je concurrentie.