Online college

In gesprek met 1.000 Nederlanders over AI en ChatGPT

Wat leer je in dit online college?

In dit online college krijg je de resultaten van een nationaal representatief onderzoek naar Artificial Intelligence en ChatGPT.

We hebben ons eigen panel een aantal vragen voorgelegd en delen graag wat we te weten zijn gekomen. Dus, wil je een betrouwbaar en objectief beeld vanuit het perspectief van de gemiddelde Nederlander? Volg dan dit online college!

Dit online college is onderdeel van de AI Academy

Wil je dit online college en nog vele andere online trainingen op het gebied van AI & ChatGPT volgen?

Dat kan in de online AI Academy. Ontwikkel je kennis en skills op het gebied van AI en ChatGPT met meer dan 100 online leermodules.

Topspreker: Bas de Vries

Op basis van marktonderzoek help ik elke marketingeuro zo effectief mogelijk in te zetten. Als bedrijfskundige adviseer ik welke methodiek zich daar het beste voor leent, om vervolgens aan de hand van data belangrijke keuzes te kunnen maken of vraagstukken op te lossen.

Door het gedrag van je doelgroep te leren begrijpen, kun je bijvoorbeeld je naamsbekendheid vergroten of je propositie verbeteren. Want, research is everything.

Zorgen dat jij mee kan met de AI-revolutie?

Wil jij toekomstbestendig blijven? Bereid je voor met de online AI Academy! Leer de ongekende mogelijkheden van AI te benutten en zorg dat je niet achterop raakt op je concurrentie.