Online college

AI voor makelaars: versterker van je onderscheidende vermogen

Wat leer je in dit online college?

Leer van Frans Kofflard en Boris Geheniau hoe je als makelaar AI kunt inzetten om potentiële klanten te laten ervaren dat jij als makelaar de rode appel bent tussen de groene.

Aan het einde van dit webinar weet je: (1) hoe je met ChatGTP jouw reviews onderscheidend kunt beantwoorden, (2) hoe je de positionering van je makelaarskantoor op scherp zet, (3) hoe ChatGTP je helpt om marketing te automatiseren en (4) hoe je persoonlijk en relevant communiceert met een mailflow.

Dit online college is onderdeel van de AI Academy

Wil je dit online college en nog vele andere online trainingen op het gebied van AI & ChatGPT volgen?

Dat kan in de online AI Academy. Ontwikkel je kennis en skills op het gebied van AI en ChatGPT met meer dan 100 online leermodules.

Topspreker: Boris Geheniau

Boris Geheniau, directeur van Fundament All Media, een online marketingbedrijf gespecialiseerd in vastgoed en nieuwbouw communicatie. Boris staat bekend om zijn data gedreven innovatieve aanpak om de presentatie van vastgoedprojecten online en op sociale platforms te standaardiseren. Hij richt zich op het presenteren van ervaring hoe het voelt om in een nieuw huis te wonen.

Zorgen dat jij mee kan met de AI-revolutie?

Wil jij toekomstbestendig blijven? Bereid je voor met de online AI Academy! Leer de ongekende mogelijkheden van AI te benutten en zorg dat je niet achterop raakt op je concurrentie.