Online college

Is jouw organisatie al klaar voor AI?

Wat leer je in dit online college?

Het succesvol doorvoeren van AI-toepassingen binnen een organisatie vereist volwassenheid in vier domeinen:

  • Technologische infrastructuur, geavanceerde algoritmen en expertise zijn cruciaal
  • Kwalitatieve en kwantitatieve gegevens moeten worden verzameld en beheerd volgens wettelijke en ethische richtlijnen
  • Een duidelijke visie en strategie zijn nodig, evenals aanpassingen in bedrijfsprocessen
  • Medewerkers moeten worden opgeleid en bewust worden gemaakt van de impact van AI.


In dit webinar laten Bram Krijnen en Marcel Donkers van Crowe Foederer zien hoe de volwassenheid op elk niveau de effectiviteit van AI beïnvloedt. Organisaties moeten zich richten op het ontwikkelen van technische capaciteiten, effectieve datastrategieën, het aanpassen van processen en het stimuleren van een AI-gedreven mindset bij medewerkers. Door deze aspecten in balans te brengen, kunnen organisaties het volledige potentieel van AI benutten en een echt datagedreven organisatie worden.

Dit online college is onderdeel van de AI Academy

Wil je dit online college en nog vele andere online trainingen op het gebied van AI & ChatGPT volgen?

Dat kan in de online AI Academy. Ontwikkel je kennis en skills op het gebied van AI en ChatGPT met meer dan 100 online leermodules.

Topspreker: Bram Krijnen

Bram Krijnen is een ervaren HR-professional en Partner bij Crowe HR Services. Hij heeft uitgebreide expertise op het gebied van HR-advies, HR-ondersteuning, HR-technologie, talentmanagement en specialistische pensioenen en voordelen.

Bram heeft zijn opleiding gevolgd aan Business School Nederland, waar hij zijn professionele vaardigheden heeft ontwikkeld en zijn expertise in HR heeft opgebouwd.
Met zijn uitgebreide ervaring en kennis van HR heeft Bram Krijnen een belangrijke rol gespeeld bij het adviseren en ondersteunen van klanten bij het bereiken van hun HR-doelen. Hij blijft zich inzetten om slimme oplossingen te bieden die langdurige waarde creëren voor klanten van Crowe HR Services.

Zorgen dat jij mee kan met de AI-revolutie?

Wil jij toekomstbestendig blijven? Bereid je voor met de online AI Academy! Leer de ongekende mogelijkheden van AI te benutten en zorg dat je niet achterop raakt op je concurrentie.