Online college

AI en de toekomst van media en advertising

Wat leer je in dit online college?

AI biedt media- en contentprofessionals waanzinnige nieuwe tools en kansen om doelgroepen op een vernieuwende, meer creatieve en effectieve wijze te bereiken, te inspireren en te motiveren.

AI verandert nu al de manier waarop content wordt gecreëerd, gedistribueerd en geconsumeerd. Het helpt marketeers, mediaprofessionals en contentmakers hun campagnes te verbeteren en content efficiënter te produceren. En het draagt bij aan het ontwikkelen en genereren van relevante, pakkende content voor zowel lineaire media als social media en het analyseren hiervan. Hierdoor kunnen doelgroepen effectiever worden bereikt en kan content eenvoudiger worden gepersonaliseerd. Dit leidt tot meer betrokkenheid en betere conversieratio’s.

In de workshop ‘AI en de toekomst van contentcreatie, media en advertising’ wordt dieper ingegaan op de nu al beschikbare tools en de effectieve inzet hiervan. Dit wordt gedaan aan de hand van tot de verbeelding sprekende voorbeelden en succesvolle use cases.

Dit online college is onderdeel van de AI Academy

Wil je dit online college en nog vele andere online trainingen op het gebied van AI & ChatGPT volgen?

Dat kan in de online AI Academy. Ontwikkel je kennis en skills op het gebied van AI en ChatGPT met meer dan 100 online leermodules.

Topspreker: Chris van Vleuten

Chris van Vleuten is een trendspecialist en mediaondernemer die presentaties en workshops verzorgt over de impact van technologische ontwikkelingen. Hij is gefascineerd door nieuwe technologie en gadgets en behandelt in zijn presentaties thema’s als AI, ChatGTP en virtual en augmented reality. Chris biedt ook workshops aan waarin deelnemers leren over de impact van technologische innovaties.

Zorgen dat jij mee kan met de AI-revolutie?

Wil jij toekomstbestendig blijven? Bereid je voor met de online AI Academy! Leer de ongekende mogelijkheden van AI te benutten en zorg dat je niet achterop raakt op je concurrentie.