Online college

De lokale overheid transformeren met generatieve AI

Wat leer je in dit online college?

Wil je als lokale overheid de maatschappelijke vraagstukken in je gemeente aanpakken met behulp van AI? Dan mag je dit webinar niet missen.

Je leert in dit webinar:

  • Hoe generatieve AI kan helpen bij het oplossen van maatschappelijke vraagstukken;
  • Welke voorbereiding hiervoor nodig is, welke keuzes je moet maken en hoe je generatieve AI daarbij integreert;
  • Hoe je generatieve AI kunt sturen en beheersen binnen de organisatie.


Frank Huijbregts verzorgt dit webinar samen met zijn collega’s Wouter Le Febre en Tim van der Pol van Telengy. Laat hen je helpen om de mogelijkheden van AI te ontdekken en je organisatie klaar te maken voor de toekomst!

Dit online college is onderdeel van de AI Academy

Wil je dit online college en nog vele andere online trainingen op het gebied van AI & ChatGPT volgen?

Dat kan in de online AI Academy. Ontwikkel je kennis en skills op het gebied van AI en ChatGPT met meer dan 100 online leermodules.

Topspreker: Frank Huijbregts

Frank Huijbregts is senior adviseur bij Telengy Management &Advies. Telengy ondersteunt gemeenten, publieke samenwerkingen en andere overheidsorganisaties in de uitvoering en verbetering van de bedrijfsvoering en dienstverlening.

Telengy legt de verbinding tussen dienstverlenings- en organisatiedoelstellingen, informatievraagstukken en automatiseringsoplossingen.

Zorgen dat jij mee kan met de AI-revolutie?

Wil jij toekomstbestendig blijven? Bereid je voor met de online AI Academy! Leer de ongekende mogelijkheden van AI te benutten en zorg dat je niet achterop raakt op je concurrentie.