Online college

AI voor makelaars: AI als leadgenerator voor bestaande bouw

Wat leer je in dit online college?

Leer van Frans Kofflard en Boris Geheniau hoe je als makelaar AI kunt inzetten voor meer leads voor verkoop van woningen in de bestaande bouw.

Aan het einde van deze sessie weet je: (1) hoe je ChatGTP een opdracht geeft om een verkooptekst te maken die werkt als een magneet, (2) hoe jij met AI Roomgenerator een huis optimaal presenteert, (3) wat jij kan doen om met ChatGTP de verwachtingen van je bezichtigers te overtreffen en (4) hoe je met ChatGTP meer leads uit bezichtigingen haalt.

Dit online college is onderdeel van de AI Academy

Wil je dit online college en nog vele andere online trainingen op het gebied van AI & ChatGPT volgen?

Dat kan in de online AI Academy. Ontwikkel je kennis en skills op het gebied van AI en ChatGPT met meer dan 100 online leermodules.

Topspreker: Frans Kofflard

Frans Kofflard zorgt dat organisaties aangesloten blijven bij de veranderende wereld. Praktijkgericht en gericht op DOEN. Hij realiseert unieke proposities die praktisch implementeerbaar zijn. Hij werkt in korte, intensieve sessies. Soms streng, dan weer enthousiasmerend, maar altijd gericht op resultaat.

Zorgen dat jij mee kan met de AI-revolutie?

Wil jij toekomstbestendig blijven? Bereid je voor met de online AI Academy! Leer de ongekende mogelijkheden van AI te benutten en zorg dat je niet achterop raakt op je concurrentie.