Online college

De impact van AI op directie en management

Wat leer je in dit online college?

Stel je een toekomst voor waarin je leiderschapsvaardigheden en bedrijfsprestaties exponentieel groeien dankzij geavanceerde AI-tools.

Dit online college onthult de geheimen van baanbrekende AI-technologieën, zoals ChatGPT, en hoe ze kunnen bijdragen aan een enorme versnelling en verbetering van werkzaamheden voor iedere leidinggevende. Bovendien leer je, onder begeleiding van Hans, hoe je door het omarmen van AI je leiderschapskwaliteiten kunt versterken en je team naar nieuwe hoogten kunt stuwen.

Verken praktijkvoorbeelden en inspirerende succesverhalen die de kracht van AI-tools in actie laten zien. Leer hoe je met behulp van AI efficiënter kunt communiceren, betere beslissingen kunt nemen en een cultuur van innovatie kunt bevorderen binnen je organisatie.

Laat deze unieke kans niet voorbijgaan om je leiderschapscapaciteiten te transformeren en je organisatie naar ongekende successen te leiden.

Dit online college is onderdeel van de AI Academy

Wil je dit online college en nog vele andere online trainingen op het gebied van AI & ChatGPT volgen?

Dat kan in de online AI Academy. Ontwikkel je kennis en skills op het gebied van AI en ChatGPT met meer dan 100 online leermodules.

Topspreker: Hans Schuurmans

Hans Schuurmans is een gerenommeerde ondernemer en innovator, bekend als oprichter van diverse succesvolle bedrijven, waaronder SkillsTown. Met SkillsTown heeft Hans de traditionele benadering van e-learning cursussen getransformeerd en het bedrijf in korte tijd laten uitgroeien tot de grootste online opleider van Nederland. Zijn inspirerende en vernieuwende visie wordt gekenmerkt door zijn fascinatie voor de veranderingen om hem heen en zijn vermogen om de impact van deze veranderingen op de wereld te begrijpen en te duiden.

Als (mede-)auteur van verschillende boeken heeft Hans Schuurmans een indrukwekkend oeuvre opgebouwd. Zijn nieuwste boek, “AI am a human”, is nu al een van de populairste boeken op het gebied van AI.

Zorgen dat jij mee kan met de AI-revolutie?

Wil jij toekomstbestendig blijven? Bereid je voor met de online AI Academy! Leer de ongekende mogelijkheden van AI te benutten en zorg dat je niet achterop raakt op je concurrentie.