Online college

AI bij Achmea Rechtsbijstand: van idee naar oplossing

Wat leer je in dit online college?

AI-technologie evolueert in hoog tempo, maar wat betekent dit voor jouw organisatie? In deze case bij Achmea Rechtsbijstand nemen Ilja Themen en Nina González je mee op een AI-expeditie binnen de organisatie.

Wat leer je in deze sessie?

  • Waar begin je als het om de praktische uitwerking gaat?
  • Hoe inventariseer je de mogelijkheden binnen jouw organisatie?
  • Hoe maak je een business case op basis van de inzet van technologie?

Kortom, je leert meer over de mogelijkheden van AI-technologie. We geven je concrete handvatten voor het inventariseren van nieuwe initiatieven. We geven je tips hoe je medewerkers actief kunt betrekken (ook als ze het een beetje eng vinden) en leggen je uit waarom AI niet alleen een IT-feestje zou moeten zijn.
Kun je ook niet wachten om te starten met meer dan alleen experimenten op het vlak van AI? Volg dan deze sessie!

Dit online college is onderdeel van de AI Academy

Wil je dit online college en nog vele andere online trainingen op het gebied van AI & ChatGPT volgen?

Dat kan in de online AI Academy. Ontwikkel je kennis en skills op het gebied van AI en ChatGPT met meer dan 100 online leermodules.

Topspreker: Ilja Themen

Als Business Change Manager is Ilja continu bezig om de klantbediening een stuk fijner, leuker en effectiever te maken. Samen met IT, Conversational en CX teams zorgt hij ervoor dat de online en offline klantbeleving bij Stichting Achmea Rechtsbijstand (SAR) naadloos op elkaar aansluit. Technologie is daarbij niet een doel op zich, maar slechts een middel.

Eerder heeft Ilja bij SAR jarenlang klantcontact verzorgd en daarna adviseerde hij over proces & capaciteitsmanagement, voordat hij als Product Owner en Business Change Manager aan de slag ging.

Zorgen dat jij mee kan met de AI-revolutie?

Wil jij toekomstbestendig blijven? Bereid je voor met de online AI Academy! Leer de ongekende mogelijkheden van AI te benutten en zorg dat je niet achterop raakt op je concurrentie.