Online college

AI's revolutionaire rol in zelfregulerend ondernemerschap

Wat leer je in dit online college?

De kunst van het ondernemerschap schuilt in de constante drang om te blijven leren, om te blijven doorgroeien, om nieuwe kansen te ontdekken en deze vol overtuiging aan te gaan. De realiteit is vaak niet zo rooskleurig. Ondernemers kampen met allerlei tegenslagen, met day-to-day taken die ze ervan weerhouden om over belangrijke zaken na te denken, en met het gebrek aan tijd of financiële middelen om van hun ideeën werkelijkheid te maken.

Met de opkomst van AI is hier verandering in aan het komen. AI biedt ondernemers de mogelijkheid om meer controle te krijgen over hun leerproces, om bepaalde ideeën uit te werken, gelijk feedback te kunnen ontvangen en hun product of service sneller van idee tot realiteit te maken.

Tijdens deze sessie duiken we in de mogelijkheden die AI aan ondernemers biedt om een boost te geven aan hun zelfregulerend leervermogen, en hoe het kan fungeren als dé perfecte ondernemerscoach.

Dit online college is onderdeel van de AI Academy

Wil je dit online college en nog vele andere online trainingen op het gebied van AI & ChatGPT volgen?

Dat kan in de online AI Academy. Ontwikkel je kennis en skills op het gebied van AI en ChatGPT met meer dan 100 online leermodules.

Topspreker: Jelle Moers

Van jongs af aan heeft ondernemerschap mij gefascineerd, deze passie heeft zich door de jaren heen vertaald in talloze (soms mislukte) ondernemingsavonturen. Van taalcoach tot tacozaak en alles daartussenin; ik heb altijd gedacht: “Ik kan daar iets mee.”

Nu sta ik op het punt om mijn Master Entrepreneurship af te ronden en concentreer ik me op onderzoek naar hoe AI-taalmodellen ondernemers kunnen ondersteunen. In mijn ogen, de perfecte tool voor startende ondernemers. Deze interesse is simpelweg gegroeid omdat ik persoonlijk heb ervaren hoeveel voordelen het biedt voor mijn eigen bedrijf: Going Dutch Community. Dit platform biedt internationals meer dan alleen taalles; het biedt een échte manier om te integreren in het Nederlandse leven.

Zorgen dat jij mee kan met de AI-revolutie?

Wil jij toekomstbestendig blijven? Bereid je voor met de online AI Academy! Leer de ongekende mogelijkheden van AI te benutten en zorg dat je niet achterop raakt op je concurrentie.