Online college

10x sneller je presentatie maken dankzij AI

Wat leer je in dit online college?

Met Sendsteps.ai kun je een presentatie genereren door simpelweg een document te uploaden of een regel tekst in te voeren. AI genereert vervolgens je hele presentatie, inclusief passende afbeeldingen. En dat is niet alles – we voegen ook interactieve (quiz)vragen toe, die je publiek via hun mobiele telefoon kan beantwoorden. Deze tool, die pas eind januari is gelanceerd, heeft de manier waarop we presentaties maken volledig veranderd. En nu nodigen we jou uit om deel te nemen aan deze inspirerende workshop om dit zelf te ervaren.

Dit online college is onderdeel van de AI Academy

Wil je dit online college en nog vele andere online trainingen op het gebied van AI & ChatGPT volgen?

Dat kan in de online AI Academy. Ontwikkel je kennis en skills op het gebied van AI en ChatGPT met meer dan 100 online leermodules.

Topspreker: Joey Kuiper

Joey Kuiper, Head of Marketing bij Sendsteps, heeft meer dan 10 jaar ervaring in data-driven marketing en technologie. Zijn passie voor innovatie en technologie maakt hem een vooraanstaand spreker over het thema kunstmatige intelligentie. Hij is altijd op zoek naar de inzet van nieuwe ontwikkelingen om organisaties te laten groeien.

Zorgen dat jij mee kan met de AI-revolutie?

Wil jij toekomstbestendig blijven? Bereid je voor met de online AI Academy! Leer de ongekende mogelijkheden van AI te benutten en zorg dat je niet achterop raakt op je concurrentie.