Online college

AI eet de organisatie op!

Wat leer je in dit online college?

Toen de AI-hype zo’n tien jaar geleden begon, beleefden veel ondernemingen ‘een Sputnik-moment’. Het werd duidelijk dat AI substantiële waarde kon bieden en concurrenten productiever kon maken. Ondanks de aandacht die AI heeft gekregen, bestaat er nog steeds verwarring over wat het is, waar je moet beginnen, hoe de impact ervan te meten is en hoe je een strategie en het rendement op investeringen bepaalt.

In dit online college probeert Johan Loeckx die kloof te overbruggen door een eenvoudig zespuntskader aan te bieden om de potentiële waarde van AI-implementaties te evalueren. Hij geeft praktische voorbeelden van hoe je organisatie kan profiteren van prestatievoordelen, complexiteit, zekerheid, schaal, reikwijdte en actie. Tenslotte krijg je waardevolle inzichten in de organisatorische veranderingen die nodig kunnen zijn om je AI-strategie te onderbouwen.

Dit online college is onderdeel van de AI Academy

Wil je dit online college en nog vele andere online trainingen op het gebied van AI & ChatGPT volgen?

Dat kan in de online AI Academy. Ontwikkel je kennis en skills op het gebied van AI en ChatGPT met meer dan 100 online leermodules.

Topspreker: Johan Loeckx

Johan Loeckx is een doorgewinterde professional op het gebied van AI, met meer dan twee decennia ervaring op zijn naam. Hij richtte zijn eerste startup op toen hij nog maar 16 jaar oud was en ontwikkelde applicatiesoftware voor advocaten. Johan leidt momenteel het toegepaste R&D-team van het Artificial Intelligence Lab aan de Vrije Universiteit Brussel.

Hij staat ook aan het roer van hun programma voor een leven lang leren. Hij heeft meer dan 60 openbare toespraken gehouden op zowel nationale als internationale conferenties en evenementen, waaronder het Europees Parlement, de Europese Commissie en verschillende Belgische ondernemingen. Johan is ook mede-oprichter van een Freinet-school en een ervaren muzikant, die vier platen heeft uitgebracht.

Zorgen dat jij mee kan met de AI-revolutie?

Wil jij toekomstbestendig blijven? Bereid je voor met de online AI Academy! Leer de ongekende mogelijkheden van AI te benutten en zorg dat je niet achterop raakt op je concurrentie.