Online college

Praktische toepassingen van generative AI voor bedrijven

Wat leer je in dit online college?

In dit webinar verkennen we de baanbrekende invloed van generatieve AI op bedrijfsvoering, met een bijzondere aandacht voor kennisbeheer.

Ontdek hoe generatieve AI functioneert als een veelzijdige assistent voor medewerkers en krijg inzicht in de nieuwste toepassingen binnen grote organisaties. We kijken ook vooruit naar toekomstige ontwikkelingen. De potentie voor kostenreductie, operationele efficiëntie en verbeterde klanttevredenheid is aanzienlijk.

Dit online college is onderdeel van de AI Academy

Wil je dit online college en nog vele andere online trainingen op het gebied van AI & ChatGPT volgen?

Dat kan in de online AI Academy. Ontwikkel je kennis en skills op het gebied van AI en ChatGPT met meer dan 100 online leermodules.

Topspreker: Jorge De Corte

Jorge De Corte is de oprichter en drijvende kracht achter ReBatch, een onderneming die zich specialiseert in het leveren van op maat gemaakte AI-oplossingen voor grote bedrijven. Met meer dan 10 jaar ervaring in AI en software development is Jorge een expert op het gebied van Computer Vision en Natural Language Processing (NLP), inclusief het gebruik van Large Language Models (LLMs).

Zorgen dat jij mee kan met de AI-revolutie?

Wil jij toekomstbestendig blijven? Bereid je voor met de online AI Academy! Leer de ongekende mogelijkheden van AI te benutten en zorg dat je niet achterop raakt op je concurrentie.