Online college

De impact van ChatGPT op HR

Wat leer je in dit online college?

We leven in een tijd waar technologische ontwikkelingen elkaar op de voet volgen. HR is én blijft mensenwerk en is juist nu van belang! Juist vanwege de krappe arbeidsmarkt, voor het binden en boeien van talent en om het potentieel in organisaties zo goed mogelijk te benutten.

De realiteit van veel HR-professionals is dat ze weinig tijd hebben om over deze onderwerpen na te denken. Te druk met de waan van de dag, de hoeveelheid vragen die de hele dag voorbijkomen en de eindeloze to-do lijst. Tijdens deze sessie zal Lizzy Prins je meenemen in hoe je ChatGPT kunt toepassen in je werk als HR-professional. Je ontdekt hoe je ChatGPT kunt gebruiken om in no time meer gedaan te krijgen op het gebied van HR, Training en opleiding en Recruitment.

Naast deze online sessie houdt Lizzy ook nog verdiepende SkillsTalks over: ChatGPT voor verbetering van de candidate journey én ChatGPT voor een succesvolle employee experience.

Dit online college is onderdeel van de AI Academy

Wil je dit online college en nog vele andere online trainingen op het gebied van AI & ChatGPT volgen?

Dat kan in de online AI Academy. Ontwikkel je kennis en skills op het gebied van AI en ChatGPT met meer dan 100 online leermodules.

Topspreker: Lizzy Prins

Lizzy is een gedreven Strategisch Business Partner voor ondernemers en mensgerichte organisaties en trotse eigenaar van niet één, maar twee bedrijven – Growth Consultancy en High Potential Factory. Ze wordt enthousiast van het ontrafelen van complexiteit, het samenbrengen van talent en organisatiedoelen en het omzetten van ambitieuze ideeën in concrete doelen en projecten.

Al van jongs af aan droomde ze van haar eigen persoonlijke robot en al in haar vroegere jaren als HR-professional en later in haar rol als HR Directeur was ze altijd op zoek naar tools om slimmer te werken. Door haar passie voor technologische ontwikkelingen heeft ze een neus ontwikkeld voor wat er écht toe doet.

En ze voorspelt: ChatGPT is geen hype, maar de toekomst!

Zorgen dat jij mee kan met de AI-revolutie?

Wil jij toekomstbestendig blijven? Bereid je voor met de online AI Academy! Leer de ongekende mogelijkheden van AI te benutten en zorg dat je niet achterop raakt op je concurrentie.