Online college

Is jouw organisatie al klaar voor AI?

Wat leer je in dit online college?

Het succesvol doorvoeren van AI-toepassingen binnen een organisatie vereist volwassenheid in vier domeinen:

  • Technologische infrastructuur, geavanceerde algoritmen en expertise zijn cruciaal
  • Kwalitatieve en kwantitatieve gegevens moeten worden verzameld en beheerd volgens wettelijke en ethische richtlijnen
  • Een duidelijke visie en strategie zijn nodig, evenals aanpassingen in bedrijfsprocessen
  • Medewerkers moeten worden opgeleid en bewust worden gemaakt van de impact van AI.

In dit webinar laten Bram Krijnen en Marcel Donkers van Crowe Foederer zien hoe de volwassenheid op elk niveau de effectiviteit van AI beïnvloedt. Organisaties moeten zich richten op het ontwikkelen van technische capaciteiten, effectieve datastrategieën, het aanpassen van processen en het stimuleren van een AI-gedreven mindset bij medewerkers. Door deze aspecten in balans te brengen, kunnen organisaties het volledige potentieel van AI benutten en een echt datagedreven organisatie worden.

Dit online college is onderdeel van de AI Academy

Wil je dit online college en nog vele andere online trainingen op het gebied van AI & ChatGPT volgen?

Dat kan in de online AI Academy. Ontwikkel je kennis en skills op het gebied van AI en ChatGPT met meer dan 100 online leermodules.

Topspreker: Marcel Donkers

Marcel Donkers is een ervaren professional en adviseur met een achtergrond in Business & IT-strategie, governance en management, digitale transformatie, innovatiemanagement, digital marketing en enterprise-architectuur.

Daarnaast heeft Marcel ervaring en kennis op het gebied van opkomende technologieën, zoals Artificial Intelligence, Big Data, Robotisering en Blockchain.

Marcel heeft in zijn loopbaan verschillende functies bekleed bij gerenommeerde bedrijven. Van 2010 tot 2022 was Marcel Werkzaam als Partner en CIO bij BDO Digital. Van 2014 tot 2016 werkte hij parttime als Director Innovation & Architecture bij BDO International. Sinds 2023 is Marcel werkzaam als Innovatie Partner bij Crowe Foederer.

Zorgen dat jij mee kan met de AI-revolutie?

Wil jij toekomstbestendig blijven? Bereid je voor met de online AI Academy! Leer de ongekende mogelijkheden van AI te benutten en zorg dat je niet achterop raakt op je concurrentie.