Online college

Op weg naar een (meer) lerende cultuur in tijden van AI

Wat leer je in dit online college?

Als je de kansen die door AI-toepassingen ontstaan wil grijpen, dan doet dat een fors appèl op de organisatie. Dat is immers de context die mensen blokkeert of juist stimuleert om zich verder te ontwikkelen. Maar hoe zorg je ervoor dat je als organisatie die veilige en stimulerende omgeving bent, die medewerkers nodig hebben om te excelleren in het leren?

Aan de hand van het model van McKinsey bespreken we in een podcast de dilemma’s waar je tegenaan kan lopen en geven we een aantal concrete aanknopingspunten om deze lerende cultuur steeds dichterbij te brengen. Daarbij komen de woorden ‘voorbeeldgedrag’, ‘growth mindset’ en ‘psychologische veiligheid’ zeker terug!

Dit online college is onderdeel van de AI Academy

Wil je dit online college en nog vele andere online trainingen op het gebied van AI & ChatGPT volgen?

Dat kan in de online AI Academy. Ontwikkel je kennis en skills op het gebied van AI en ChatGPT met meer dan 100 online leermodules.

Topspreker: Mathijs de Boer

Mathijs de Boer is learning consultant en is gefascineerd door het vraagstuk ‘Hoe kunnen we leren in ons werk nog meer integreren?’. Zijn kinderen zijn daarbij zijn grote inspiratiebron. Zij laten hem zien dat iedere dag leren vanzelfsprekend kan zijn. Onbevangen en onbevreesd weer nieuwe uitdagingen aangaan om te groeien en te leren. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Voor volwassenen is dit een uitdaging in deze tijd van grote veranderingen. Hoe doe je dat dan?

In zijn zoektocht naar het antwoord raakt hij er steeds meer van overtuigd dat handelen vanuit de growth mindset belangrijk is. Mathijs deelt graag zijn kennis, know-how en (persoonlijke) ervaringen.

Zorgen dat jij mee kan met de AI-revolutie?

Wil jij toekomstbestendig blijven? Bereid je voor met de online AI Academy! Leer de ongekende mogelijkheden van AI te benutten en zorg dat je niet achterop raakt op je concurrentie.