Online college

Kansen en grenzen van generatieve AI

Wat leer je in dit online college?

ChatGPT heeft de wereld overgenomen en de meesten van ons hebben het al wel eens uitgeprobeerd. In deze presentatie gaan Michiel Vandendriessche en Sam Hendrickx, co-founders van Raccoons, verder dan enkel ChatGPT. Ze gaan de boeiende wereld van generatieve artificiële intelligentie verkennen, inclusief een verkenning van verschillende generatieve AI-toepassingen (zoals beeld-, tekst-, video-, code- en audio-generatie), praktische toepassingen in diverse industrieën en de ethische en juridische overwegingen rond deze baanbrekende technologie. Ook bespreken ze hoe generatieve AI de toekomst kan vormen en hoe het de manier waarop we leven en werken al heeft veranderd.

Op de agenda:

  • Wat is generatieve artificiële intelligentie?
  • De verschillende soorten (audio, tekst, images, video, codegeneratie…) en toepassingen
  • De grenzen en ethisch-juridische overwegingen
  • De toekomst van generatieve AI
  • Use cases
  • En het belangrijkste: hands-on demo’s!

Dit online college is onderdeel van de AI Academy

Wil je dit online college en nog vele andere online trainingen op het gebied van AI & ChatGPT volgen?

Dat kan in de online AI Academy. Ontwikkel je kennis en skills op het gebied van AI en ChatGPT met meer dan 100 online leermodules.

Topspreker: Michiel Vandendriessche

Als co-founder van Raccoons is Michiel Vandendriessche constant bezig met de nieuwste technologieën. Na zijn studies als computerwetenschapper met specialisatie in AI, ging Michiel verder met zijn passie voor technologie en richtte hij samen met Sam Hendrickx Raccoons op. Hun missie? Ontdekken van nieuwe manieren om technologische grenzen te verleggen.

Michiel zijn diepgaande kennis van AI, en meer specifiek generatieve AI, zorgt ervoor dat hij vaak te horen en zien is op radio en televisie als AI-expert (VRT NWS Laat, Radio 1 – De Wereld van Sofie, StuBru – Radar en verschillende kranten). Daarnaast geeft Michiel vaak keynotes om zijn kennis rond artificiële intelligentie te delen.

Zorgen dat jij mee kan met de AI-revolutie?

Wil jij toekomstbestendig blijven? Bereid je voor met de online AI Academy! Leer de ongekende mogelijkheden van AI te benutten en zorg dat je niet achterop raakt op je concurrentie.