Online college

Wat betekent AI voor je marketingstrategie?

Wat leer je in dit online college?

Tijdens dit college neemt Niels Huismans je mee op een spannende reis door de wereld van AI en marketing. Je leert hoe AI je kan helpen om diepgaande inzichten te verkrijgen in het gedrag van je klanten, trends te voorspellen en hypergepersonaliseerde campagnes te creëren. Hij deelt de nieuwste technologieën en best practices om AI effectief toe te passen in jouw marketingstrategie.

Niels doet dit aan de hand van praktijkvoorbeelden en casestudies die aantonen hoe toonaangevende bedrijven AI nu al gebruiken om hun marketingprestaties te verbeteren. Mis deze kans niet om jouw marketingstrategie te transformeren met de kracht van AI.

Dit online college is onderdeel van de AI Academy

Wil je dit online college en nog vele andere online trainingen op het gebied van AI & ChatGPT volgen?

Dat kan in de online AI Academy. Ontwikkel je kennis en skills op het gebied van AI en ChatGPT met meer dan 100 online leermodules.

Topspreker: Niels Huismans

Niels Huismans is een ondernemer, coach en trainer die bedrijven en organisaties helpt om strategisch koers te zetten en te houden. Als medeoprichter van Adapt en Managing Partner van Adapt Innovatie houdt hij zich dagelijks bezig met strategievorming van bedrijven, hun adaptief vermogen en disruptieve ontwikkelingen. Vanuit deze hoek helpt hij bedrijven om AI een plek te geven in hun business. Vanuit strategisch oogpunt voor de organisatie, maar ook vanuit de uitvoerende kant. Wat betekent AI nu in de praktijk voor bijvoorbeeld marketeers en hoe moeten we deze nieuwe ‘systeemtechnologie’ nu gaan aanpakken?

Zorgen dat jij mee kan met de AI-revolutie?

Wil jij toekomstbestendig blijven? Bereid je voor met de online AI Academy! Leer de ongekende mogelijkheden van AI te benutten en zorg dat je niet achterop raakt op je concurrentie.