Online college

AI in jouw organisatie; van idee naar oplossing

Wat leer je in dit online college?

AI-technologie ontwikkelt evolueert in hoog tempo, maar wat betekent dit voor jouw organisatie? Door middel van klantcases nemen we je mee op een AI-expeditie binnen een organisatie. We bieden we je inspiratie en een aanpak die je zelf kunt toepassen. Wat leer je in deze sessie?

  • Waar begin je als het om de praktische uitwerking gaat?
  • Hoe inventariseer je de mogelijkheden binnen jouw organisatie?
  • Hoe maak je een business-case op basis van de inzet van technologie?


Kortom, je leert meer over de mogelijkheden van AI-technologie. We geven je concrete handvatten voor het inventariseren van nieuwe initiatieven. We geven je tips hoe je medewerkers actief kunt betrekken (ook als ze het een beetje eng vinden) en leggen je uit waarom AI niet alleen een IT-feestje zou moeten zijn.

Kun je ook niet wachten om verder te starten met meer dan alleen experimenten op het vlak van AI? Volg dan de sessie over de transformatie van AI binnen organisaties.

Dit online college is onderdeel van de AI Academy

Wil je dit online college en nog vele andere online trainingen op het gebied van AI & ChatGPT volgen?

Dat kan in de online AI Academy. Ontwikkel je kennis en skills op het gebied van AI en ChatGPT met meer dan 100 online leermodules.

Topspreker: Nina González-Zonneveld

Innovatie en vernieuwing vormgeven met behulp van technologie, binnen de kaders van organisaties, daar gaat het hart van . Nieuwe oplossingen bedenken voor bestaande problemen, het verbinden van mensen om impact te maken. Ik ben werkzaam op het vlak van technologie en ‘de business’. In de rol van Business Transformation Lead werk ik bij Y.digital.

Ook in voorgaande rollen stond technologie als oplossing voor uitdagingen van organisaties centraal. In mijn rol help ik ideeën vorm te geven en met behulp van AI-technologie laat ik organisaties innovatie-experimenten succesvol uitvoeren, om daarna de stap naar implementatie te begeleiden.

Zorgen dat jij mee kan met de AI-revolutie?

Wil jij toekomstbestendig blijven? Bereid je voor met de online AI Academy! Leer de ongekende mogelijkheden van AI te benutten en zorg dat je niet achterop raakt op je concurrentie.