Online college

Onze toekomst: AI en ChatGPT in begrijpelijke taal

Wat leer je in dit online college?

In deze sessie zal IT-ondernemer Otto Lodewijk een heldere introductie geven over AI en de rol van ChatGPT en andere populaire ’tools’. Hij zal zijn kennis en ervaring in de IT-wereld inzetten om het publiek te voorzien van begrijpelijke uitleg over deze complexe onderwerpen.

Door zijn toegankelijke presentatiestijl is deze lezing interessant voor een breed publiek.

Na het bijwonen van deze lezing zullen deelnemers een beter begrip hebben van:

Dit online college is onderdeel van de AI Academy

Wil je dit online college en nog vele andere online trainingen op het gebied van AI & ChatGPT volgen?

Dat kan in de online AI Academy. Ontwikkel je kennis en skills op het gebied van AI en ChatGPT met meer dan 100 online leermodules.

Topspreker: Otto Lodewijk

Otto Lodewijk is een 33-jarige ondernemer en de oprichter van SuitIT, een Eindhovens IT-bedrijf met de slogan ‘de menselijke maat in IT’. Al van jongs af aan hielp hij anderen met computers en techniek.

Sinds zijn studententijd is hij betrokken geweest bij verschillende start-ups in de IT-wereld, waaronder in crypto-/blockchain en nu AI. In 2015 richtte hij SuitIT op om MKB-bedrijven (met een focus op bedrijven tussen 50 en 500 FTE) te helpen met de beste IT-infrastructuur en ondersteuning op het gebied van werkplekken, servers, netwerken, cloud en security. Otto is ook een spreker op het gebied van IT-security, crypto en AI.

Zorgen dat jij mee kan met de AI-revolutie?

Wil jij toekomstbestendig blijven? Bereid je voor met de online AI Academy! Leer de ongekende mogelijkheden van AI te benutten en zorg dat je niet achterop raakt op je concurrentie.