Online college

AI beyond the hype: lokale AI-succesverhalen

Wat leer je in dit online college?

We lezen en horen constant nieuwe ontwikkelingen rond AI. De mogelijkheden lijken eindeloos en het is duidelijk dat AI een blijvende impact zal hebben op hoe we werken.

Hoewel er heel veel buzz is rond AI, is het toch vaak zoeken naar tastbare en impactvolle cases waar AI een meetbare impact heeft op de bedrijfsvoering. Aan de hand van een aantal lokale succesverhalen licht Peter toe hoe AI door kleine en grote organisaties kan gebruikt worden om waarde te creëren in hun bedrijfsvoering.

Dit online college is onderdeel van de AI Academy

Wil je dit online college en nog vele andere online trainingen op het gebied van AI & ChatGPT volgen?

Dat kan in de online AI Academy. Ontwikkel je kennis en skills op het gebied van AI en ChatGPT met meer dan 100 online leermodules.

Topspreker: Peter Depypere

Peter Depypere is Partner Data Science & Analysis bij element61. Hij heeft 8 jaar hands-on ervaring binnen de wereld van Data & AI. Door zijn business ervaring samen met zijn technische kennis, fungeert Peter als een gids voor organisaties om te definiëren hoe Data & AI kan helpen om succesvoller te zijn. Zijn doel is om organisaties te helpen innoveren in hun bedrijfsprocessen door en met data.

Hij helpt zijn klanten om de impact van data te begrijpen (met behulp van Ad-Tech, Machine Learning & AI) en samen met hen een datastrategie en een concreet stappenplan te definiëren om te innoveren.

Zorgen dat jij mee kan met de AI-revolutie?

Wil jij toekomstbestendig blijven? Bereid je voor met de online AI Academy! Leer de ongekende mogelijkheden van AI te benutten en zorg dat je niet achterop raakt op je concurrentie.