Online college

Voorkom verloop van medewerkers met AI

Wat leer je in dit online college?

Meer dan de helft van medewerkers in Nederland werkt niet mee aan het traditionele medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO). Organisaties stellen teveel vragen, die bovendien niet altijd relevant zijn voor de medewerker. Daarnaast is het tijdsintensief voor HR en leidinggevenden om feedback te verwerken en om te zetten in concrete actiepunten.

Gevolgen zijn:

    1. de resultaten van je MTO zijn niet representatief;
    2. je MTO is altijd een momentopname;
    3. de tijd ontbreekt om door te vragen, en je mensen echt te helpen op thema’s die voor hen relevant en actueel zijn.

 

In deze sessie leer je hoe AI je hierbij kan helpen. We gaan in op wat jij vandaag al kunt doen met bestaande AI-tools en wat de toekomst gaat brengen op dit gebied.

Dit online college is onderdeel van de AI Academy

Wil je dit online college en nog vele andere online trainingen op het gebied van AI & ChatGPT volgen?

Dat kan in de online AI Academy. Ontwikkel je kennis en skills op het gebied van AI en ChatGPT met meer dan 100 online leermodules.

Topspreker: Roel Schellekens

Askemo stelt HR-professionals en leidinggevenden in staat om medewerkers te helpen op relevante onderdelen en thema’s zoals betrokkenheid, groei en vitaliteit. We bereiken dat door op een laagdrempelige, geautomatiseerde manier continu toegang te geven tot de sentimenten die op dat moment leven bij de medewerkers.

Zorgen dat jij mee kan met de AI-revolutie?

Wil jij toekomstbestendig blijven? Bereid je voor met de online AI Academy! Leer de ongekende mogelijkheden van AI te benutten en zorg dat je niet achterop raakt op je concurrentie.