Online college

Kansen en uitdagingen in AI-regulering, skills, business en arbeidsmarkt

Wat leer je in dit online college?

We leven in een digitaal tijdperk waarin iedereen en alles verbonden is. Concurrentie komt niet meer uit de eigen sector en klanten, gebruikers en burgers zitten in de driver’s seat. Data is goud en delen het nieuwe hebben.

De snelle opkomst van AI vereist een nieuwe aanpak en een nieuw model. Hoelang kun jij je organisatie, je team of je leven nog managen zonder dat je iets fundamenteels verandert? En vooral: hoelang vermijd je dat anderen je voorbijstreven, omdat je vasthoudt aan jouw methode en jouw comfortzone?

Dit online college van Saskia Van Uffelen geeft je durf. Durf om mee te bouwen aan een andere bedrijfswereld, met een balans tussen resultaten op korte en lange termijn. Maar evengoed om via persoonlijke levenskeuzes mee te bouwen aan een andere maatschappij, die klaar is voor de volgende generatie.

Dit online college is onderdeel van de AI Academy

Wil je dit online college en nog vele andere online trainingen op het gebied van AI & ChatGPT volgen?

Dat kan in de online AI Academy. Ontwikkel je kennis en skills op het gebied van AI en ChatGPT met meer dan 100 online leermodules.

Topspreker: Saskia van Uffelen

Saskia Van Uffelen heeft heel haar carrière gewerkt in de sector van informatie- en communicatietechnologie (ICT). Sinds 2012 heeft de federale regering haar aangesteld als ‘Digital Skills Leader’ voor België als vertegenwoordiger van de Europese Commissie.

Voor Agoria (Belgische federatie van technologiebedrijven) leidt ze het BeTheChange-programma, dat moet leiden tot een talententransitie in een duurzame wereld en als Digital Manager.

Zorgen dat jij mee kan met de AI-revolutie?

Wil jij toekomstbestendig blijven? Bereid je voor met de online AI Academy! Leer de ongekende mogelijkheden van AI te benutten en zorg dat je niet achterop raakt op je concurrentie.