Online college

Bing versus Bard: een vergelijking

Wat leer je in dit online college?

Zoekmachine Bing van Microsoft heeft generatieve AI geïntegreerd en Google gaat met Bard de concurrentie aan met ChatGPT. Wie komt er het beste uit?

In dit webinar vergelijkt Sjon Post, programma- en portfoliomanager bij IT-opleider Computrain, beide AI-tools aan de hand van een aantal concrete opdrachten. Aan het eind maakt hij de balans op.

Dit online college is onderdeel van de AI Academy

Wil je dit online college en nog vele andere online trainingen op het gebied van AI & ChatGPT volgen?

Dat kan in de online AI Academy. Ontwikkel je kennis en skills op het gebied van AI en ChatGPT met meer dan 100 online leermodules.

Topspreker: Sjon Post

Sjon Post werkt sinds 2006 bij Computrain en is gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitvoeren van trainingsprogramma’s op het snijvlak van IT en Business. Hij richt zich op het ontwikkelen van het portfolio van Computrain met trainingsprogramma’s in Business-IT, Agile, Data en AI-domein, evenals het creëren van programma’s voor digitale transformaties.

Sjon is actief betrokken bij de uitvoering van programma’s als coach en kwaliteitsmanager, met een focus op klanttevredenheid en het ondersteunen van deelnemers om hun potentieel te bereiken.

Zorgen dat jij mee kan met de AI-revolutie?

Wil jij toekomstbestendig blijven? Bereid je voor met de online AI Academy! Leer de ongekende mogelijkheden van AI te benutten en zorg dat je niet achterop raakt op je concurrentie.