Online college

Het einde van Learning & Development: AI als ultieme coach

Wat leer je in dit online college?

AI veroorzaakt een revolutie in leren en ontwikkelen en dat gaat sneller dan verwacht. Over 5 jaar leert de hele wereld radicaal anders, dat is de stellige overtuiging van Tom Bos. Als CEO van een toonaangevende Europese online opleider is het zijn missie om de impact van baanbrekende ontwikkelingen zoals ChatGPT te verduidelijken, aangezien die de drijvende kracht zijn achter een nieuw tijdperk van leren.

Tom heeft diverse AI-gedreven applicaties gelanceerd en deelt de beperkingen, risico’s en de grootste kansen die ook goed te vertalen zijn naar andere sectoren.

Laat je inspireren door de onverwachte synergie tussen AI en vakmanschap en ontdek hoe je de toekomst van onderwijs kunt vormgeven.

Dit online college is onderdeel van de AI Academy

Wil je dit online college en nog vele andere online trainingen op het gebied van AI & ChatGPT volgen?

Dat kan in de online AI Academy. Ontwikkel je kennis en skills op het gebied van AI en ChatGPT met meer dan 100 online leermodules.

Topspreker: Tom Bos

Tom Bos werkt zijn gehele werkende leven al op het snijvlak van technologie en leren en gaat niet slapen voor leermiddelen daadwerkelijk resultaat opleveren.

Hij richtte succesvolle EdTech-bedrijven op en leidt als CEO nu SkillsTown Group, een van de grootste online opleiders van Europa.

Zorgen dat jij mee kan met de AI-revolutie?

Wil jij toekomstbestendig blijven? Bereid je voor met de online AI Academy! Leer de ongekende mogelijkheden van AI te benutten en zorg dat je niet achterop raakt op je concurrentie.