Online college

AI in het onderwijs - bedreiging of kans!

Wat leer je in dit online college?

Van kans tot bedreiging: Ontdek de complexiteit van AI in het onderwijs tijdens dit inspirerende online college.

Wil je weten hoe je AI in het onderwijs kan toepassen? Wil je weten hoe AI-toepassingen helpen bij gepersonaliseerd leren, adaptief onderwijs, en meer?

Krijg inzicht in best practices en strategieën voor effectief gebruik van AI. Leer hoe AI kan bijdragen aan de ontwikkeling van vaardigheden en de voorbereiding van talenten op de arbeidsmarkt van de toekomst.

Leer over de voordelen, uitdagingen en ethische vraagstukken van AI-toepassingen in het onderwijs. Ontdek de nieuwste trends en toekomstige mogelijkheden van AI in het onderwijs.

Doe mee aan dit leer- en informatierijke online college en ontdek hoe AI het onderwijs kan verbeteren, kansen kan bieden en bijdragen aan de toekomst van leren.

Dit online college is onderdeel van de AI Academy

Wil je dit online college en nog vele andere online trainingen op het gebied van AI & ChatGPT volgen?

Dat kan in de online AI Academy. Ontwikkel je kennis en skills op het gebied van AI en ChatGPT met meer dan 100 online leermodules.

Topspreker: William de Kaste

Drs. William de Kaste is hoofddocent Learning and Development in Organisations aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Hij werkt aan verschillende projecten op het gebied van onderwijsinnovatie in samenwerking met de arbeidsmarkt. Eerder was hij 11 jaar opleidingsdirecteur van de voltijd en deeltijd bachelor L&D in Organisations. Hij heeft zitting in de adviesraad van Develhub en het tijdschrift voor ontwikkeling in organisaties (TVOO).

Naast hoofddocent is hij auteur van verschillende artikelen en is hij ondernemer (williamdekaste.nl). Zijn expertisegebieden zijn strategisch L&D, leercultuur, persoonlijk leiderschap, ontwerpen van leertrajecten, (onderwijs)verandering en effectmeting.

Zorgen dat jij mee kan met de AI-revolutie?

Wil jij toekomstbestendig blijven? Bereid je voor met de online AI Academy! Leer de ongekende mogelijkheden van AI te benutten en zorg dat je niet achterop raakt op je concurrentie.