Online college

AI en amplitie: hoe technologie werkgeluk kan verhogen

Wat leer je in dit online college?

Met amplitie richt je je op het vergroten van werkgeluk en beter functioneren van medewerkers. Welke rol kan AI hierbij spelen?

Vitaliteit, bevlogenheid, talentmanagement, werkinrichting en leiderschap zijn de knoppen waaraan je kunt draaien in een organisatie. In deze masterclass leer je hoe je amplitie succesvol kunt invoeren, inclusief de toepassing van AI.

Dit online college is onderdeel van de AI Academy

Wil je dit online college en nog vele andere online trainingen op het gebied van AI & ChatGPT volgen?

Dat kan in de online AI Academy. Ontwikkel je kennis en skills op het gebied van AI en ChatGPT met meer dan 100 online leermodules.

Topspreker: Wouter Plevier

Wouter Plevier is een veelgevraagde spreker, executive coach en entertrainer over SLiM! (samen)werken, talentontwikkeling, persoonlijke effectiviteit, amplitie en vitaliteit.

Hij traint teams en executive board managers op een inspirerende en interactieve manier. Zijn toegevoegde waarde ligt in inspireren, engagement opwekken, motiveren tot veranderen en optimaal leren.

Zorgen dat jij mee kan met de AI-revolutie?

Wil jij toekomstbestendig blijven? Bereid je voor met de online AI Academy! Leer de ongekende mogelijkheden van AI te benutten en zorg dat je niet achterop raakt op je concurrentie.