Maak kennis met:

Growth Consultancy

Trotse partner van de AI & ChatGPT Academy

Waarom Growth Consultancy de AI Summer Academy van SkillsTown steunt

ChatGPT is geen hype maar de toekomst. De vraag is niet óf kunstmatige intelligentie (AI) de wereld van werk zal veranderen, maar hoe snel en hoe ingrijpend die verandering zal zijn.

Mensenwerk blijft nodig en de samenwerking met AI biedt juist de mogelijkheid om meer tijd te besteden aan wat echt belangrijk is. Het bouwen van bruggen, het verbinden van mensen, het open houden van de dialoog en het verbinden van de buitenwereld met de binnenwereld. In slechts een paar maanden tijd zijn er al duizenden nieuwe apps ontwikkeld op basis van AI-technologie. Allemaal nieuwe producten en diensten die eerder niet bestonden.

Over het algemeen zal de toekomst van AI ons dagelijks leven en de wereld van werk aanzienlijk gaan beïnvloeden, waarbij technologie steeds meer geïntegreerd raakt in verschillende aspecten van ons leven. Het potentieel van AI is enorm, maar het is ook belangrijk om de impact ervan te begrijpen en te sturen, zodat het ten goede komt aan de samenleving als geheel.

Ontdek de AI & ChatGPT Academy

Stoom jezelf klaar voor de AI-revolutie met de online AI & ChatGPT Academy van SkillsTown.

Leer hoe je AI inzet om te groeien, zodat je niet achter raakt op je concurrentie.

Over Growth Consultancy

Growth Consultancy helpt mensgerichte organisaties om hun volledige potentieel te bereiken en verder te ontwikkelen met behulp van onze diensten in verandering, coaching, advies en innovatie.

Eén ding is namelijk zeker: in deze snel veranderende wereld is continu aanpassen en meebewegen een vereiste. Door jarenlange ervaring hebben we de tools om individuen en teams te leiden, complexiteit te ontrafelen en effectiviteit en duurzame resultaten te laten groeien.

Andere trotse partners van de AI & ChatGPT Academy:

Zorgen dat jij mee kan met de AI-revolutie?

Wil jij toekomstbestendig blijven? Bereid je voor met de online AI & ChatGPT Summer Academy! Leer de ongekende mogelijkheden van AI te benutten en zorg dat je niet achterop raakt op je concurrentie.