Online college

AI, digitale geletterdheid & 21st century skills

Wat leer je in dit online college?

De toekomst van werk wordt bepaald door technologie en digitalisering, waardoor digitale geletterdheid en 21st century skills essentiële vaardigheden zijn. En door de razendsnelle AI-ontwikkelingen wordt dit nog urgenter voor ons allemaal.

In dit online college ontdek je hoe je 21st century skills kunt inzetten bij de AI-revolutie.

Leer hoe je deze vaardigheden kunt toepassen in jouw werk en loopbaan. Of je nu een digibeet of digitaal leider bent, dit online college biedt praktische tips en inzichten om te groeien in de nieuwe digitale wereld met AI.

Dit online college is onderdeel van de AI & ChatGPT Academy

Wil je dit online college en nog vele andere online trainingen op het gebied van AI & ChatGPT volgen?

Dat kan in de online AI & ChatGPT Academy. Ontwikkel je kennis en skills op het gebied van AI en ChatGPT met meer dan 100 online leermodules.

Topspreker: Matthijs Akkenaar

Matthijs heeft vanaf het begin van zijn carrière in het onderwijs te maken gehad met obstakels die de ontwikkeling van mensen belemmeren. Hij is mede-auteur van het boek ‘21st century skills’.

Hij heeft als directeur bij SkillsTown Connect veel ervaring opgedaan met hoe mensen omgaan met de digitale wereld. Hij pleit voor snelle actie in verband met de exponentiële groei van AI en stelt voor om nu een HR-beleid op te stellen om te voorkomen dat de kloof tussen digitale geletterden en digibeten groter wordt.

Zorgen dat jij mee kan met de AI-revolutie?

Wil jij toekomstbestendig blijven? Bereid je voor met de online AI & ChatGPT Academy! Leer de ongekende mogelijkheden van AI te benutten en zorg dat je niet achterop raakt op je concurrentie.