Online college

Hoe neem je medewerkers succesvol mee in de AI-revolutie?

Wat leer je in dit online college?

Organisaties van de toekomst zijn organisaties die zich voortdurend weten aan te passen aan een veranderende context. Organisaties die nieuwe ontwikkelingen, zoals AI en ChatGPT, omarmen. Zij zetten daarbij hun medewerkers op de eerste plaats. Veranderingen, groot en klein, worden pas een succes als medewerkers happy zijn. Als ze geïnformeerd, intrinsiek gemotiveerd en toegerust zijn om bij te dragen aan succes. Het is daarom cruciaal dat elke organisatie streeft naar aligned medewerkers, die vanuit hun betrokkenheid en expertise elke dag het beste van zichzelf geven en die weten hoe ze kunnen bijdragen aan de ambities van de organisatie.

Hoe je dat doet en hoe je succesvol omgaat met verandering zoals de AI-revolutie, daarover vertelt Bea in dit online college. Ze gebruikt raamwerken, geeft handvatten en een stappenplan en vertelt niet alleen over het waarom, maar ook over het wat en hoe.

Dit online college is onderdeel van de AI & ChatGPT Summer Academy

Wil je dit online college en nog vele andere interactieve online sessies van diverse experts op het gebied van AI & ChatGPT volgen?

Dat kan tijdens de online AI & ChatGPT Summer Academy: het grootste event in de Benelux op het gebied van AI.

Topspreker: Bea Aarnoutse

Zijn je medewerkers happy, dan creëren zij waarde voor alle stakeholders en maken ze het verschil voor klanten. Dat is de boodschap die Bea Aarnoutse al ruim 15 jaar predikt en dagelijks in de praktijk brengt. Ze is expert op het gebied van leadership en employee alignment. Ze is zelfstandig consultant, co-owner van PROOF en de afgelopen 15 jaar actief betrokken bij veel verandertrajecten: van strategie-implementaties, digitale transformaties tot fusies en overnames. Ook is Bea auteur van twee succesvolle managementboeken: Alignment 2.0 (2015) en Happy change (2021). Bea is veelgevraagd spreker en als docent actief bij Nyenrode Business Universiteit, Beeckestijn Business School en HR Academy.

Andere topsprekers bij de Summer Academy:

Mieke De Ketelaere

Adj Professor bij 
Vlerick Business School

Keynote: "Generatieve AI: hype, hoop of onheil?"

Ben van der Burg

Commercieel directeur bij 
Triple

Keynote: "Waarom hebben we AI eigenlijk nodig? - Part 1"

Jim Stolze

Tech entrepreneur bij 
Aigency

Keynote: "Maak jouw organisatie innovatiever met AI"

Zorgen dat jij mee kan met de AI-revolutie?

Wil jij toekomstbestendig blijven? Bereid je voor met de online AI & ChatGPT Summer Academy! Leer de ongekende mogelijkheden van AI te benutten en zorg dat je niet achterop raakt op je concurrentie.