Online college

Maak jouw organisatie innovatiever met AI

Wat leer je in dit online college?

In deze keynote laat Jim Stolze aan de hand van aansprekende voorbeelden zien hoe organisaties innovatiever kunnen worden met behulp van AI.

In 2019 kwam zijn boek: ‘Algoritmisering, wen er maar aan!‘ uit, dat meer dan een jaar in de managementboek top 10 prijkte. Jim realiseerde zich al vroeg hoe groot de impact van AI gaat worden. Hij nam daarom het initiatief voor De Nationale AI cursus, een gratis cursus voor alle Nederlanders over de werking en basisprincipes van AI, waarmee inmiddels meer dan 300.000 mensen zijn bereikt.

Hij weet als geen ander het belang van datagedreven werken te benadrukken zonder de menselijke maat uit het oog te verliezen.

Dit online college is onderdeel van de AI & ChatGPT Summer Academy

Wil je dit online college en nog vele andere interactieve online sessies van diverse experts op het gebied van AI & ChatGPT volgen?

Dat kan tijdens de online AI & ChatGPT Summer Academy: het grootste event in de Benelux op het gebied van AI.

Topspreker: Jim Stolze

Jim Stolze is een bekende tech-ondernemer. Met zijn bedrijf Aigency bouwt hij AI-systemen voor onder meer Heineken, Talpa en het ministerie VWS. Andere organisaties, waaronder de AFM en het ministerie voor Defensie, huren Jim met regelmaat in voor trainingen op het gebied van AI en Toezicht.

Jim leerde de kunst van het spreken in het openbaar van de groten der aarde tijdens zijn jarenlange samenwerking met TED.com. Hij was door hen geselecteerd als een van twaalf ambassadeurs wereldwijd en stond aan het roer tijdens de succesvolle edities van TEDxAmsterdam. Ook werkte hij mee aan TEDx evenementen in het Midden Oosten, op de Cariben tot aan de Verenigde Naties in New York.

Zorgen dat jij mee kan met de AI-revolutie?

Wil jij toekomstbestendig blijven? Bereid je voor met de online AI & ChatGPT Summer Academy! Leer de ongekende mogelijkheden van AI te benutten en zorg dat je niet achterop raakt op je concurrentie.