Online college

Marketing, ethiek en AI: een giftige cocktail?

Wat leer je in dit online college?

Maarten geeft in dit online college inzicht in het speelveld van marketing, ethiek en AI. Welke elementen zorgen ervoor dat marketing een imagoprobleem heeft en welke rol speel jij hierin? Welke keuzes maak jij binnen je werk? Reflecteer je vanuit ethisch perspectief, heb je een moreel kompas of doe jij gewoon maar wat? Maarten probeert niet te (ver)oordelen, maar heeft als doel dat iedereen (en specifiek marketeers) bewuster werken en af en toe reflecteren.

Dit online college is onderdeel van de AI & ChatGPT Summer Academy

Wil je dit online college en nog vele andere interactieve online sessies van diverse experts op het gebied van AI & ChatGPT volgen?

Dat kan tijdens de online AI & ChatGPT Summer Academy: het grootste event in de Benelux op het gebied van AI.

Topspreker: Maarten Nijboer

De afgelopen 4,5 jaar heeft Maarten zich als directeur van SRM Opleidingen vastgebeten in het onderwerp ethiek binnen marketing; hij werkt momenteel aan een boek over dit onderwerp. Waarom ethiek binnen de marketing? Aanleiding vormen de resultaten van onderzoek (NIMA) naar de maatschappelijke associaties over het begrip marketing. De uitkomst: reclame en misleiding. Een imagoprobleem dus. Dat betekent dat we het als marketeers niet goed doen. Maarten probeert niet te (ver)oordelen, maar heeft als doel dat marketeers bewuster werken en af en toe reflecteren.

Andere topsprekers bij de Summer Academy:

Mieke De Ketelaere

Adj Professor bij 
Vlerick Business School

Keynote: "Generatieve AI: hype, hoop of onheil?"

Ben van der Burg

Commercieel directeur bij 
Triple

Keynote: "Waarom hebben we AI eigenlijk nodig? - Part 1"

Jim Stolze

Tech entrepreneur bij 
Aigency

Keynote: "Maak jouw organisatie innovatiever met AI"

Zorgen dat jij mee kan met de AI-revolutie?

Wil jij toekomstbestendig blijven? Bereid je voor met de online AI & ChatGPT Summer Academy! Leer de ongekende mogelijkheden van AI te benutten en zorg dat je niet achterop raakt op je concurrentie.