Online college

Creëer je leerdoelen via ChatGPT en maak learning video's

Wat leer je in dit online college?

Duik in de fascinerende wereld van kunstmatige intelligentie met deze boeiende workshops, waar we het potentieel van ChatGPT voor L&D zullen ontdekken:

Creëer je leerdoelen via ChatGPT
Deze workshop is ontworpen om deelnemers te laten zien hoe ze ChatGPT kunnen gebruiken om leerdoelen te creëren die lerenden helpen effectiever en efficiënter te leren. We behandelen hoe ChatGPT kan bijdragen aan een breed scala aan L&D-situaties, zoals leerdoelen maken, maar ook blended trajecten vormgeven. Of je nu een L&D’er, een trainer, een technoloog of gewoon een nieuwsgierig iemand bent, deze workshop zal je ogen openen voor de spannende mogelijkheden van AI-gestuurde leerdoelen.

Maak met AI snel korte learning video’s
In deze praktische workshop introduceren we Synthesia en soortgelijke tools die contentcreatie revolutioneren. De focus ligt op hoe deze technologieën je in staat stellen om snel en efficiënt boeiende content te produceren, ongeacht je ervaringsniveau. We onderzoeken hoe Synthesia gebruikmaakt van AI en deep learning om realistische videocontent te genereren, waardoor de traditionele grenzen van contentcreatie worden verlegd. De workshop bevat ook nuttige tips en strategieën om de kwaliteit van je content te verhogen, en bespreekt de ethische implicaties van het gebruik van deze technologieën. 

Dit online college is onderdeel van de AI & ChatGPT Summer Academy

Wil je dit online college en nog vele andere interactieve online sessies van diverse experts op het gebied van AI & ChatGPT volgen?

Dat kan tijdens de online AI & ChatGPT Summer Academy: het grootste event in de Benelux op het gebied van AI.

Topspreker: Mathias Vermeulen

Mathias Vermeulen heeft meer dan vijftien jaar ervaring in de wereld van leren en ontwikkelen, in uiteenlopende rollen: als verkoper van trainingen, als interne L&D-businesspartner, als zaakvoerder van een klein bedrijf en als co-founder van een EdTech-start-up. Vanuit die verschillende invalshoeken heeft hij zich de afgelopen jaren hoofdzakelijk gespecialiseerd in het snijvlak van leren en technologie en probeert hij van daaruit zijn ideeën en mening te verspreiden. En dat die mening best wel geapprecieerd wordt, blijkt uit de vele spreekopdrachten die hij sinds 2013 heeft mogen doen. Daarnaast is Mathias ook bestuurslid van VOV Lerend Netwerk, en treedt hij op als gastdocent bij onder meer NCOI, VIVES en Brugge Business School .

Andere topsprekers bij de Summer Academy:

Mieke De Ketelaere

Adj Professor bij 
Vlerick Business School

Keynote: "Generatieve AI: hype, hoop of onheil?"

Ben van der Burg

Commercieel directeur bij 
Triple

Keynote: "Waarom hebben we AI eigenlijk nodig? - Part 1"

Jim Stolze

Tech entrepreneur bij 
Aigency

Keynote: "Maak jouw organisatie innovatiever met AI"

Zorgen dat jij mee kan met de AI-revolutie?

Wil jij toekomstbestendig blijven? Bereid je voor met de online AI & ChatGPT Summer Academy! Leer de ongekende mogelijkheden van AI te benutten en zorg dat je niet achterop raakt op je concurrentie.