Online college

Generatieve AI: hype, hoop of onheil?

Wat leer je in dit online college?

De afgelopen maanden heeft generatieve AI een ware revolutie teweeggebracht, waardoor nieuwe en innovatieve toepassingen mogelijk zijn geworden die voorheen ondenkbaar waren.

In dit online college onderzoekt Mieke De Ketelaere de geschiedenis en toekomstige waarde die generatieve AI biedt voor bedrijven en de samenleving; van het creëren van levensechte visuele en audio-inhoud tot het verbeteren van medisch onderzoek en het ondersteunen van wetenschappelijke ontdekkingen.

Dit online college belicht ook de mogelijke risico’s die gepaard gaan met generatieve AI voor mens en planeet, waaronder kwesties van misbruik en manipulatie. Door de kansen en uitdagingen van deze baanbrekende technologie in balans te brengen, kunnen we een heldere en verantwoordelijke toekomst verzekeren en een ‘AI-winter’ voorkomen.

Dit online college is onderdeel van de AI & ChatGPT Summer Academy

Wil je dit online college en nog vele andere interactieve online sessies van diverse experts op het gebied van AI & ChatGPT volgen?

Dat kan tijdens de online AI & ChatGPT Summer Academy: het grootste event in de Benelux op het gebied van AI.

Topspreker: Mieke De Ketelaere

Geertrui Mieke De Ketelaere is Adjunct Professor aan de Vlerick Business School. Ze heeft een masterdiploma in de Civiele Techniek en Industriële ingenieurswetenschappen en heeft zich gespecialiseerd in robotica en AI. Gedurende de laatste 30 jaar heeft ze voor verschillende multinationals gewerkt aan alle aspecten van data en AI.

Met haar begrip van AI-technologieën (hindsight, insight & foresight) treedt ze vaak op als expert en coach achter de schermen. In haar openbare presentaties en recente boek richt Mieke zich op het demystificeren van de hype rond (generatieve) AI.

Zorgen dat jij mee kan met de AI-revolutie?

Wil jij toekomstbestendig blijven? Bereid je voor met de online AI & ChatGPT Summer Academy! Leer de ongekende mogelijkheden van AI te benutten en zorg dat je niet achterop raakt op je concurrentie.