Online college

10x sneller je presentatie maken dankzij AI

Wat leer je in dit online college?

Met Sendsteps.ai kun je een presentatie genereren door simpelweg een document te uploaden of een regel tekst in te voeren. AI genereert vervolgens je hele presentatie, inclusief passende afbeeldingen. En dat is niet alles – we voegen ook interactieve (quiz)vragen toe, die je publiek via hun mobiele telefoon kan beantwoorden. Deze tool, die pas eind januari is gelanceerd, heeft de manier waarop we presentaties maken volledig veranderd. En nu nodigen we jou uit om deel te nemen aan deze inspirerende workshop om dit zelf te ervaren.

Dus, welke presentatie wil jij gaan maken tijdens onze workshop? Meld je aan en ontdek hoe je met Sendsteps.ai tijd kunt besparen, de betrokkenheid van je publiek kunt vergroten en je presentaties naar een hoger niveau kunt tillen.

Dit online college is onderdeel van de AI & ChatGPT Summer Academy

Wil je dit online college en nog vele andere interactieve online sessies van diverse experts op het gebied van AI & ChatGPT volgen?

Dat kan tijdens de online AI & ChatGPT Summer Academy: het grootste event in de Benelux op het gebied van AI.

Topspreker: Mike Coumans

Mike Coumans, oprichter van Sendsteps, is een toonaangevende technologie-ondernemer. Sendsteps, pionier in interactieve presentatietools, biedt bedrijven de mogelijkheid om hun publiek op een dynamische manier te benaderen met live polls en enquêtes. In 2012 voegde het bedrijf kunstmatige intelligentie toe, wat het creëren van presentaties aanzienlijk versnelde. Met klanten over de hele wereld en een continu innoverend aanbod, blijft Sendsteps onder Coumans’ leiding groeien. Naast zijn werk bij Sendsteps is hij een gerespecteerd spreker, die zijn kennis inzet om bedrijven te helpen hun doelen te bereiken.

Andere topsprekers bij de Summer Academy:

Mieke De Ketelaere

Adj Professor bij 
Vlerick Business School

Keynote: "Generatieve AI: hype, hoop of onheil?"

Ben van der Burg

Commercieel directeur bij 
Triple

Keynote: "Waarom hebben we AI eigenlijk nodig? - Part 1"

Jim Stolze

Tech entrepreneur bij 
Aigency

Keynote: "Maak jouw organisatie innovatiever met AI"

Zorgen dat jij mee kan met de AI-revolutie?

Wil jij toekomstbestendig blijven? Bereid je voor met de online AI & ChatGPT Summer Academy! Leer de ongekende mogelijkheden van AI te benutten en zorg dat je niet achterop raakt op je concurrentie.