Online college

Het einde van Learning & Development: AI als ultieme coach

Wat leer je in dit online college?

AI veroorzaakt een revolutie in leren en ontwikkelen en dat gaat sneller dan verwacht. Over 5 jaar leert de hele wereld radicaal anders, dat is de stellige overtuiging van Tom Bos. Als CEO van een toonaangevende Europese online opleider is het zijn missie om de impact van baanbrekende ontwikkelingen zoals ChatGPT te verduidelijken, aangezien die de drijvende kracht zijn achter een nieuw tijdperk van leren.

Tom heeft diverse AI-gedreven applicaties gelanceerd en deelt de beperkingen, risico’s en de grootste kansen die ook goed te vertalen zijn naar andere sectoren.

Laat je inspireren door de onverwachte synergie tussen AI en vakmanschap en ontdek hoe je de toekomst van onderwijs kunt vormgeven.

Dit online college is onderdeel van de AI & ChatGPT Summer Academy

Wil je dit online college en nog vele andere interactieve online sessies van diverse experts op het gebied van AI & ChatGPT volgen?

Dat kan tijdens de online AI & ChatGPT Summer Academy: het grootste event in de Benelux op het gebied van AI.

Topspreker: Tom Bos

Tom Bos werkt zijn gehele werkende leven al op het snijvlak van technologie en leren en gaat niet slapen voor leermiddelen daadwerkelijk resultaat opleveren.

Hij richtte succesvolle EdTech-bedrijven op en leidt als CEO nu SkillsTown Group, een van de grootste online opleiders van Europa.

Andere topsprekers bij de Summer Academy:

Mieke De Ketelaere

Adj Professor bij 
Vlerick Business School

Keynote: "Generatieve AI: hype, hoop of onheil?"

Ben van der Burg

Commercieel directeur bij 
Triple

Keynote: "Waarom hebben we AI eigenlijk nodig? - Part 1"

Jim Stolze

Tech entrepreneur bij 
Aigency

Keynote: "Maak jouw organisatie innovatiever met AI"

Zorgen dat jij mee kan met de AI-revolutie?

Wil jij toekomstbestendig blijven? Bereid je voor met de online AI & ChatGPT Summer Academy! Leer de ongekende mogelijkheden van AI te benutten en zorg dat je niet achterop raakt op je concurrentie.